U seksi izdanju

Naša bivša misica uhvaćena pored Porschea koji je izazvao brdo reakcija, pokušala se sakriti iza tamnih naočala, ali to joj ipak nije uspjelo!

Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) +0 Barbara Ljiljak Galerija

Barbara Ljiljak snimljena je u Splitu uz novi skupocjeni Porsche koji je dobila na poklon za rođendan.

Bivša Miss Universe Hrvatske i manekenka Barbara Ljiljak snimljena je na ulicama Splita, gdje je pažnju dodatno privlačila svojim skupocjenim Porscheom, zbog kojeg se nedavno našla u centru pozornosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Anegdote ljepotica Znate li kojoj missici je tadašnji predsjednik Mesić 'očistio sve škampiće'?

Barbara je za šetnju rodnim gradom odabrala pripijene kožne tajice i sivi sako ispod kojeg se nazirao dekolte, a pogled je sakrila ispod šilterice i tamnih naočala, no kamere ipak nije mogla izbjeći. 

Barbara je luksuzni automobil dobila na poklon za 33. rođendan, koji je slavila u jednom zagrebačkom restoranu, ispred kojeg ju je čekao ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom, a registracijske tablice bile su sakrivene ispod bijele tkanine. No sve je privuklo i pozornost policije jer je Porsche bio parkiran na nepropisnom mjestu, a problem su bile i prekrivene registarske tablice. Nakon razgovora s policijom Barbara je uklonila tkaninu s oznaka, javili su tada fotoreporteri Pixsella, koji su sve zabilježili fotografijama.

Nakon toga u srpskim su medijima krenula šuškanja da je Barbari Porsche poklonio srpski biznismen Jugoslav Karić, a o svemu se oglasila i naša bivša misica.

"Kao što sam već nekoliko puta naglasila, ne volim komentirati svoj privatni život, pa ne bih htjela ni sada. Trenutno sam na odmoru izvan Hrvatske i ne bih se željela baviti ovim temama. Hvala vam na razumijevanju", kratko je prokomentirala Barbara Ljiljak za DNEVNIK.HR.

Inače, Barbara je titulom Miss Universe Hrvatske okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, na koji ipak nije otišla jer je uoči puta slomila ruku. Organizatori su tada brzo kontaktirali s njezinom prvom pratiljom Almom Fabulić, koja također nije uspjela otići na natjecanje jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske Mirta Kuštan.

Splićanki su natjecanja ljepote otvorila i vrata u svijet manekenstva, a uspjela je ostvariti karijeru i izvan granica Lijepe Naše. Nosila je revije na Tjednu mode u Milanu, bila je model za satove Hugo Boss, a prije tri godine u Monaku je snimila i kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

Svoj posljednji modni angažman odradila je za srpsko izdanje poznatog modnog časopisa Harper's Bazaar, na kojem je pozirala za naslovnicu, a na proljeće prošle godine je objavila da se povlači iz svijeta mode.

"Da, odlučila sam se povući iz modnog svijeta. Mislim da je to bila prava odluka i da svaki životni period nosi svoje. Smatram da sam na pravi način iskusila modeling i došlo je vrijeme da to poglavlje zatvorim. Nije bilo teško jer imam drugačiju viziju svoje budućnosti. U posljednje vrijeme u potpunosti sam posvećena dizajnu interijera te zaista uživam u tome", pojasnila je svoju odluku za DNEVNIK.HR.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +9 Pedro Soltz, Valentina Walme Nekad i sad Ovaj dječak danas je hrvatski zet koji slovi kao jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu, a u braku je s prekrasnom Hrvaticom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey (Foto: Getty images) Halsey (Foto: Getty images) Halsey Halsey (Foto: Getty Images) +11 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Grudi je prekrila tek blještavim trakicama, a ostatak outfita teško je uopće opisati: ''Vrištim, ti si ikona!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene