Urnebesan je!

CIJELI SVIJET SE SMIJE! Obama imitirao svoje kćeri i oduševio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barack Obama poznat je po smislu za humor. Ovo mu je jedan od boljih skečeva.

Simpatije javnosti nije lako osvojiti, no obitelj Obama to je svakako uspjela napraviti. Tijekom dva predsjednička mandata, Obama i njegova supruga Michelle osvojili su simpatije diljem SAD-a. A veliki dio toga mogu zahvaliti i smislu za humor, koji oboje imaju.

Pogledaj i ovo Malia Obama odrasle su Pamtimo ih kao slatke kćeri bivšeg predsjednika, a sada pohode razuzdane zabave za koje se vole i malo razgolititi!

Nakon što je Michelle oduševila SAD imitiranjem svog supruga, sada je isto napravio i Obama, imitiravši njihove kćeri tijekom govora. Naime, posjetio je srednju školu Benjamin Banneker u Washingtonu, a tijekom posjeta imitirao je svoje kćeri Maliju i Sashu kako rade selfieje te se dopisuju s prijateljicama.

"Znam da ste ovdje već neko vrijeme, dobro da imate vaše mobitele sa sobom. Kao otac dvije tinejdžerice, znam da ste cijelo vrijeme u razgovoru: 'I onda je rekao... Curo ne mogu vjerovati'", našalio se Obama na početku svog govora, a potom je imitirao cure dok rade selfieje. Poslušajte govor, sjajan je! Ne samo da je u pravu, nego je i urnebesan! Bravo Obama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene