Barack Obama poznat je po smislu za humor. Ovo mu je jedan od boljih skečeva.


Simpatije javnosti nije lako osvojiti, no obitelj Obama to je svakako uspjela napraviti. Tijekom dva predsjednička mandata, Obama i njegova supruga Michelle osvojili su simpatije diljem SAD-a. A veliki dio toga mogu zahvaliti i smislu za humor, koji oboje imaju.

Vezani članci Barack Obama (Foto: AFP) Otkriveni službeni portreti: Obama se našalio na svoj račun Slika nije dostupna FOTO Procurile fotografije koje su naljutile prvu damu SAD-a

Nakon što je Michelle oduševila SAD imitiranjem svog supruga, sada je isto napravio i Obama, imitiravši njihove kćeri tijekom govora. Naime, posjetio je srednju školu Benjamin Banneker u Washingtonu, a tijekom posjeta imitirao je svoje kćeri Maliju i Sashu kako rade selfieje te se dopisuju s prijateljicama.

"Znam da ste ovdje već neko vrijeme, dobro da imate vaše mobitele sa sobom. Kao otac dvije tinejdžerice, znam da ste cijelo vrijeme u razgovoru: 'I onda je rekao... Curo ne mogu vjerovati'", našalio se Obama na početku svog govora, a potom je imitirao cure dok rade selfieje. Poslušajte govor, sjajan je! Ne samo da je u pravu, nego je i urnebesan! Bravo Obama!