Sudeći po velikom pljesku stotinjak okupljenih osoba, pacijenata i osoblja bolnice, popularnost bivšeg predsjednika Baracka Obame nije se smanjila

Galerija


Bivši američki predsjednik Barack Obama odjeven u Djeda Mraza u srijedu je nenajavljeno posjetio bolesnu djecu u jednoj bolnici u Washingtonu.

Vezani članci Marijana Grbeša Zenzerović Analiza završnice kampanje: "Ulozi su veliki, obje strane smatraju da trebaju osloboditi Ameriku od ovih drugih" Djed Božićnjak (Foto: thechive.com) Smije li žena biti Djed Božićnjak? Pitanje oko kojeg se vodi pravna bitka

S kapicom na glavi i vrećom na leđima, prethodnik Donalda Trumpa razvedrio je bolničke dane malim pacijentima kojima je podijelio darove.

"Samo vam želim svima zahvaliti. Imao sam prigodu razgovarati s predivnom djecom i njihovim obiteljima", čuje se kako govori na snimci stavljenoj na Twitter dječje bolnice u Washingtonu.

"Kao otac dviju djevojčica, mogu zamisliti da je u ovoj situaciji najvažnije imati osoblje, liječnike i sestre, koji se o njima brinu, bdiju, i tu su za njih, da ih drže za ruku".

Sudeći po velikom pljesku stotinjak okupljenih osoba, pacijenata i osoblja bolnice, popularnost bivšeg predsjednika nije se smanjila, ocjenjuje francuska agencija AFP. (Hina)

Podigla prašinu: Uloga Anje Alavanje zbog koje su krenuli pozivi njezinim roditeljima

Sandra se sinoć pretvorila u čudo. Dubokim dekolteom i prorezom ukrala svu pažnju i mamila muške uzdahe

Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''