Kakva ljepotica

Malo joj je falilo da do oltara dovede velikog zavodnika i vječitog neženju, a uvalila se u probleme s porezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli prošle godine je morala platiti osam milijuna dolara poreznog duga izraelskoj državi. Ranije je tvrdila da je uglavnom živjela u inozemstvu što se pokazalo kao laž.

Bar Refaeli je jedna od najuspješnijih svjetskih manekenki, a mnogi ju pamte po tome što je skoro dovela do oltara holivudskog zavodnika i vječitog neženju. 

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Izraelka Bar, koja 4. lipnja slavi 35. rođendan, već je sa osam mjeseci iskusila posao modela kada se pojavila u nekoliko reklama. S 12 godina je prekinula manekensku karijeru jer je nosila aparatić za zube, a 2000. je pobijedila na modnom natjecanju "Model godine" u Izraelu. 

Pojavila se međunarodnim izdanjima magazina Vogue, GQ, Maxim i Esquire. Surađivala je s poznatim brendovima među kojima su Chanel, Ralph Lauren, Victoria's Secret i Reebok. Bar je 2007. postala tek drugi izraelski model koji je bio na naslovnici časopisa Sports Illustrated. 

Refaeli je uspješna i kao voditeljica te od 2013. vodi natjecateljski show "The X Factor Israel", a 2019. je bila suvoditeljica Eurosonga koji se održavao u Tel Avivu. 

Bivša Viktorijina anđelica je od 2015. u braku s poduzetnikom Adijem Ezrom (45) koji je porijeklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju kćeri Liv (3) i Elle (2) te sina Davida koji je rođen u siječnju ove godine. 

Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem (45) koji iza sebe ima podužu lista bivših cura supermodela. Bili su skupa od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon prekida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par zaručio.

No, njihova veza je ubrzo nakon toga završila, a Refaeli je jedna od djevojaka koja je najduže bila s poznatim holivudskim zavodnikom koji trenutno ljubi 23 godine mlađu glumicu Camilu Morrone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All day everyday ☀️

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Iako se manekenkina imovina procjenjuje na 25 milijuna dolara, čini se da je Bar htjela uštediti ne plaćajući porez Izraelu tvrdeći da je većinu vremena u inozemstvu, a ne u rodnoj zemlji. Sud joj je prošle godine naredio da plati osam milijuna duga iz 2009. i 2010. godine. 

Njezini odvjetnici su ju branili tvrdeći da je bila gotovo cijelo vrijeme u Americi i živjela s tadašnjim dečkom DiCaprijem, no dokazano je da je provela više od 150 dana u Izraelu svaku od tih godina. Usto, Bar je američkim poreznim službama rekla da živi u rodnoj državi i tamo plaća porez. Ipak, na kraju je otkrivena. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene