trud i rad

Bivša zaručnica poznatog ljepotana samo tri mjeseca nakon poroda pokazala besprijekornu figuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli rodila je treće dijete u siječnju ove godine, a pohvalila se savršenom figurom samo tri mjeseca nakon poroda.

Slavna manekenka Bar Reafeli u siječnju ove godine je rodila treće dijete, sina Davida, a ne gubi vrijeme u samoizolaciji te se pokušava vratiti u top formu.

Pogledaj i ovo showbuzz opustili se na plaži Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

Na Instagramu je objavila fotografije iz kućne teretane, a 34-godišnja manekenka zadivila je fanove besrpijekornim tijelom. Samo tri mjeseca nakon rođenja sina isklesala je trbušne mišiće do savršenstva.

Bar je inače poznata po svojoj predanosti tjelovježbi, a rad i trud očito se isplati. "Naporan rad se isplati", i sama je zaključila opisom fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hard work pays off 👊🏼 @hoodiesil

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Sa suprugom Adijem Ezrom (44) dobila je treće dijete početkom ove godine, a slavni par je sretne vijesti objavio i na društvenim mrežama.

Manekenka, voditeljica i glumica i njezin suprug imaju kćeri Liv (3) i Elle (2) te sina Davida. Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem. Bili su skupa od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon prekida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par zaručio, no njihova je veza nakon toga završila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene