Nije zabrinut

Bankrotirao problematični milijarder i bivši suprug Petre Ecclestone, no on tvrdi da ga to nimalo ne uzrujava

Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Getty) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Bernie i njegova bivša supruga Slavica (Foto: AFP) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) +0 Tamara Petra Ecclestone (Foto: Getty) Galerija

James Stunt navodno duguje čak 14 milijuna funti.

Milijarder James Stunt poznat je i po burnom braku s Petrom Ecclestone.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone, James Stunt i Bernie Ecclestone (FOTO: Getty) odgovorio na uvrede Bernie uzvraća udarac! "Bio je pristojan čovjek kada je oženio moju kćer, a onda..."

Posrnuli bogataš upravo je bankrotirao, a navodno duguje čak 14 milijuna funti. Ipak, bahatosti se ne odriče ni u takvim vremenima, pa je cijelu situaciju komentirao riječima: "Pobijedit ću taj glupi bankrot."

Podsjetimo, Petra i James bili su u svijetu bogatih i slavnih "it" par, a rastali su se u listopadu 2017. godine nakon 6 godina braka, tijekom kojih je Stunt navodno psihički i fizički maltretirao svoju suprugu, a uz to ju je i varao. Par zajedno ima i troje djece koja žive s majkom, a bogataš tijekom razvodne parnice nije štedio nikoga iz obitelji Ecclestone.

U jednom intervjuu tako je tatu Bernieja nazvao "patuljkom", njegovu bivšu suprugu Slavicu "Lady Macbeth", a zaključio je i kako je izgubio položaj u društvu kada se oženio Petrom.

"On je klaun koji vodi očajan život. Kada ga je Petra upoznala s nama, mislio sam da je dobar dečko, ništa nije odavalo da nešto nije u redu s njim. To je jedini razlog zbog kojeg sam mu pomagao. No ponavljam, nešto doista nije u redu s njim", komentirao je Bernie bivšeg partnera svoje mlađe kćeri, kojoj je obitelji bila najveća podrška tijekom mučnog razvoda.

Sud je zamrznuo Stuntovu imovinu - njegove kuće i automobile - pod nalogom o ograničavanju sredstava stečenih kaznenim djelom, no on se ne da.

"Moram biti najbogatiji čovjek koji je bankrotirao zbog ovih besmislica. Novine će pisati bankrot, bankrot, bankrot, no nisam nimalo nervozan ili zabrinut", zaključio je 37-godišnji milijarder koji ima i dugu povijest ovisnosti o alkoholu, drogama, kockanju te okorjelom tulumarenju.

Ubrzo nakon Petre Stunt je viđen s brojnim drugim ženama, dok se bogatašica zaručila za direktora umjetničke galerije Maddox Sam Sama Palmera, s kojim je ponovno našla ljubavnu sreću. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +9 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene