Zdrav život

Bandić trčao u sklopu utrke '162 stube'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najuzbudljivije izdanje tradicionalne zagrebačke utrke '162 stube', u organizaciji Sportske udruge studenata medicine SportMEF i Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održano je danas u Zagrebu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Natalija Prica i Milan Bandić Po posljednji put Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

Na polazištu je među čak dvjesto sudionika bio i vatreni ljubitelj trčanja, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je sa studentima Medicinskoga fakulteta, ali i brojnim Zagrepčanima koji su se pridružili utrci, otrčao 4500 metara dugu stazu od Šalate preko Mesićeve, Grškovićeve i Rockfellerove ulice pa preko Schlosserovih stuba nazad na Šalatu, sve do cilja ispred Medicinskoga fakulteta.

Iako nije bio među najbržim trkačima koji su istrčali stazu za manje od 15 minuta, gradonačelnik je stigao do cilja sa svojim timom od 12 prijatelja koji mu svako jutro prave društvo tijekom trčanja oko sportskog igrališta.
Uoči početka utrke, našalio se i rekao kako njegovi prijatelji dolaze iz cijele Hrvatske te tako šire 'bratstvo i jedinstvo u malom'.

'Osobno želim pokazati da treba trčati jer djela govore više od riječi', rekao je gradonačelnik Bandić uoči početka i pred brojnim novinarima koji su pratili utrku poručio: 'Danas trčimo za srce. Matoš je rekao: 'Dok je srca, bit će i Kroacije', a ove cure i dečki s Medicinskoga fakulteta znaju da dok je srca, bit će i utrka. Prema tome, danas trčimo za ljubav, za srce', izjavio je te upozorio na važnost bavljenja sportom jer je to i način sprječavanje bolesti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene