Pretjerala s forom?

Komičarku optužili za rasizam jer 'želi malo čokolade na Valentinovo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson održala je govor na BAFTA-i, a u njemu je bio uključen

Digla se bura oko govora izvrsne Rebel Wilson. Komičarka je na dodjelu BAFTA-e stigla kako bi najavila uručivanje nagrade za najboljeg sporednog glumca.

Pogledaj i ovo Michael J. Fox - 1 Prizori koji slamaju srce Najveće holivudske zvijezde ovacijama pozdravile kolegu koji se bori s teškom bolesti, njihov potez vidljivo ga je dirnuo

Komičarka je održala govor koji je nasmijao dvoranu, ali ne i internet. Politička korektnost nikad nije smiješna, pa se Rebel malo osvrnula na oskarovsku dramu. 'Nikad nisam bila pozvana na Oscare, jer znate, oni su rasisti. BAFTA ima različite članove žirija, a to je ono što svi želimo u životu, različite članove', rekla je Rebel.

Nakon toga se počela upucavati Idrisu Elbi, glumcu koji je odnedavno slobodan. Crnom glumcu poručila je da je psihološki programirana da želi malo čokolade na Valentinovo. Idris se smijao, no internet ju je osudio! Nije fora, kažu, jer se prvo sprdala sa Oscarima, a potom i sama ispričala rasističku foru. Nama se čini da je točno znala što radi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene