Vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju je bila jedna od uzvanica na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu.

Galerija


Prošlo je dosta vremena otkad je Kate Middleton negdje ukrala show.

Vezani članci Princ William i princ Harry Otkrivena prava pozadina narušenog odnosa Williama i Harryja: "Moglo se sve izbjeći" Kate Middleton - 2 Kate Middleton puca po šavovima zbog sebičnog poteza njene obitelji, no mora glumiti sreću

Vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju je bila jedna od uzvanica na dodjeli nagrda BAFTA u Londonu, a stigla je u bajkovitoj, bijeloj haljini na jedno rame, s besprijekornom frizurom i šminkom te ruku pod ruku sa suprugom, princom Williamom.

Za dodjelu važnih filmskih nagrada u Royal Albert Hallu vojvotkinja je odabrala haljinu Alexandera McQueena s cvjetnim motivima, ali nipošto slučajno. Naime, njezina haljina bila je inspirirana onom koju je princeza Diana nosila na koncertu u Royal Albert Hallu 1991. godine.

Vojvotkinja nije pretjerivala s detaljima, a mnogi danas komentiraju kako je apsolutno zasjenila sve ostale uzvanice večeri.

Podsjetimo, Kate Middleton plijenila je pažnju gdje god bi se pojavila, sve dok u London nije stigla bivša američka glumica Meghan Markle, i to udajom za Williamova brata, princa Harryja.

Otkad je ona stigla s također nepogrešivim ukusom za modu, a posebno otkad je trudna, sve oči uprste su u Meghan. Također, bivša glumica često krši kraljevski protokol te ima problema s osobljem koje joj svako malo daje otkaz, pa ne čudi da je vojvotkinja od Essexa često na naslovnicama ne samo britanskih već i svjetskih medija.

S druge strane, otkad je službeno postala dio britanske kraljevske obitelji, Kate baš nikada nije privlačila pažnju neprimjerenim ponašanjem niti su se o njoj ikada pričale ružne priče kao o Meghan.

No ako je nešto oduvijek znala, to je kako elegantnošću i gracioznošću privući pažnju na sebe. Tako nam se 37-godišnja vojvotkinja napokon vratila u središte pozornosti te moramo priznati da nam je itekako drago zbog toga.

U ljubavi nikad nije imala previše sreće, ali izgled djevojke iz susjedstva donio joj je nevjerojatnu slavu i uspjeh

Dodijeljene nagrade BAFTA: "Roma" dobila nagradu za najbolji film i najboljeg redatelja

Na dodjeli Grammyja dominirale žene: Cardi B ispisala povijest, slavile i Kacey Musgraves i Lady Gaga

Poslije razvoda od posrnulog košarkaša utjehu je pronašla u teretani, a danas je nikad mršavija