Kevin Richardson i Brian Littrell iz grupe Backstreet Boys na početku karijere bili su u sjajnim odnosima, no između njih je navodno stao ni manje ni više već predsjednik Donald Trump.

Galerija


Zvijezda boy-benda Backtreet Boys Kevin Richardson pokrenuo je glasine da se posvađao s kolegom Brianom Littrellom. Richardson je na Twitteru napisao kako je izgubio prijatelja zbog teorije zavjere QAnon, malo nakon što je Littrell objavio da je otvorio profil na društvenoj mreži Parlor.

Vezani članci Backstreet Boys Najpopularniji boybend 90-ih se "okupio" za koncert od doma pa oduševili brojne nostalgične fanove Backstret Boys Djevojke su zbog njih padale u nesvijest, a srca su im bila slomljena kad su u danima najveće slave uzeli pauzu

Brian je inače veliki fan Donalda Trumpa te podržava njegove poteze, a društvena mreža Parlor procvjetala je zbog pristaša američkog predsjednika, kojeg je prije nekoliko dana cenzurirao Twitter. QAnon je inače skupina ljudi koji su uvjereni u teorije zavjere vezane za američku vlast, a okupili su se oko Donalda Trumpa.

Upravo političko opredjeljenje navodno je uzrok problema u grupi Backstreet Boys posljednjih dana, a pretpostavlja se da je sve eskaliralo jer se neki članovi benda ne slažu s događajima koji su se odvili u SAD-u. Kevin i Brian inače su i rođaci, a na početku karijere bili su iznimno bliski. S godinama su se udaljavali, a u posljednje vrijeme navodno jedva i razgovaraju.

Brian Littrell veliki je Trumpov obožavatelj, a 2017. godine navijao je i za to da Backstreet Boys nastupaju na njegovoj inauguraciji. S time se ostatak benda nije složio te su odustali od njegove ideje.

Kad ženu koja je milijune zaradila na svom izgledu uhvate u kućnom izdanju, onda to ovako izgleda