TELEMACH DONOSI

U Backstageu s Miom Anatacha otvorila dušu: "Slavit ćemo na drniški način"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone u Backstageu s Miom Josip Šušnjara i Fabijan Kovačević EON izazov: Lekcija iz portugalskog jezika Siena Uremović i Josip Šušnjara +0 Oleg Tatarynov Galerija

Puno emocija, iznenađenja, ali i ljubavi i prijateljstva koji su se rodili iza televizijskih kamera nisu promaknule Mii Kovačić. Backstage s Miom donosi sve zanimljivosti koje se odvijaju iza pozornice.

Pogledaj i ovo Anatacha Filimone Ime koje će svi zapamtiti! Zvijezda je rođena! Filmska priča djevojke koja je rasplakala Hrvatsku i postala prava senzacija preko noći!

U finalnom Backstageu Mia je saznala koliko Oleg Tatarynov traperica podere tijekom vježbanja i nastupa, što je i u finalu omiljena aktivnost Igora Mešina i kako se prije nastupa pripremaju i snalaze svi finalisti.

Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Foto: Nova Studio

Svima je jasno da su kandidati utrošili puno vremena u pripremu svojih nastupa, a Mia je odlučila zadati im izazov na portugalskom jeziku. U izazovu koji omogućuje EON pronašli smo rečenicu snimljenu u prethodnoj epizodi na portugalskom jeziku u kojoj jedna od kandidatkinja govori o velikom trudu i radu koji prolaze svi kandidati.

EON izazov: Lekcija iz portugalskog jezika EON izazov: Lekcija iz portugalskog jezika Foto: Nova Studio

Finalisti su hrabro stali pred kameru i pokušali izgovoreno ponoviti na jeziku kojeg ne pričaju. Kako su se snašli pogledajte u videu.

Nakon proglašenja pobjednika, Anatacha Filimone razgovarala je u backstageu s Miom Kovačić i otkrila što je sve naučila tijekom sudjelovanja u Supertalentu, ali i kako će proslaviti svoj uspjeh. Što znači "Slavit ćemo pobjedu na drniški način" otkrijte u videu.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene