Puno emocija, iznenađenja, ali i ljubavi i prijateljstva koji su se rodili iza televizijskih kamera nisu promaknule Mii Kovačić. Backstage s Miom donosi sve zanimljivosti koje se odvijaju iza pozornice.

Galerija Anatacha Filimone u Backstageu s Miom Josip Šušnjara i Fabijan Kovačević EON izazov: Lekcija iz portugalskog jezika +1 Siena Uremović i Josip Šušnjara

Vezani članci Anatacha Filimone Zvijezda je rođena! Filmska priča djevojke koja je rasplakala Hrvatsku i postala prava senzacija preko noći! Mark Bagarić, finalist Backstage s Miom otkriva prve reakcije finalista! „Želim da moj prvi glazbeni duet bude s….“

U finalnom Backstageu Mia je saznala koliko Oleg Tatarynov traperica podere tijekom vježbanja i nastupa, što je i u finalu omiljena aktivnost Igora Mešina i kako se prije nastupa pripremaju i snalaze svi finalisti.

Anatacha Filimone u Backstageu s Miom Oleg Tatarynov (Foto: Nova Studio)

Svima je jasno da su kandidati utrošili puno vremena u pripremu svojih nastupa, a Mia je odlučila zadati im izazov na portugalskom jeziku. U izazovu koji omogućuje EON pronašli smo rečenicu snimljenu u prethodnoj epizodi na portugalskom jeziku u kojoj jedna od kandidatkinja govori o velikom trudu i radu koji prolaze svi kandidati.

Anatacha Filimone u Backstageu s Miom EON izazov: Lekcija iz portugalskog jezika (Foto: Nova Studio)

Finalisti su hrabro stali pred kameru i pokušali izgovoreno ponoviti na jeziku kojeg ne pričaju. Kako su se snašli pogledajte u videu.

Nakon proglašenja pobjednika, Anatacha Filimone razgovarala je u backstageu s Miom Kovačić i otkrila što je sve naučila tijekom sudjelovanja u Supertalentu, ali i kako će proslaviti svoj uspjeh. Što znači "Slavit ćemo pobjedu na drniški način" otkrijte u videu.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju