KRVAVA PRIJETNJA

IZBJEGNUT TRAGIČAN DOGAĐAJ Pljušte optužbe! Gušio ju i pljunuo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Privatni tulum slavnog glumca za dlaku je završio tragično.

Slavni glumac Russell Crowe već je od prije poznat kao nasilnik,  a sada to tvrdi i poznata reperica Azealia Banks. Ona je na njegovom privatnom tulumu na Beverly Hillsu doživjela pravu noćnu moru.

 

Organizinggggg

A photo posted by Azealia Banks (@azealiabanks) on

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

''Da skratim.. Otišla sma na tulum u apartman Russella Crowea. Čovjek me nazvao ludom crnčugom, gušio me, pljunuo i doslovce izbacio kroz vrata. A čovjek koji je bio s njim u sobi nije mi htio pomoći. Osjećam se grozno'', napisala je reperica sve te silne optužbe na svom Facebook profilu koji je nedugo zatim izbrisan, piše TMZ.

Azealia ga je, najvjerojatnije, obrisala nakon što su njezin slučaj komentirali drugi ljudi koji su tvrdili kako je zapravo ona bila problem u cijeloj priči. Oni koji su bli na tulumu tvrde kako je pjevačica postala agresivna i prijetila je jednom gostu kako će mu prerezati grkljan. U tom trenutku glumac se odlučio ubaciti kako bi spriječio događaj koji je mogao završiti tragično. Sve je počelo kada je Banks jednog gosta nazvala ''dosadnim bijelcem''.

 

Today is a great selfie day

A photo posted by Azealia Banks (@azealiabanks) on

''Sigurno biste voljeli da razbijem ovu čašu, zatim vam prerežem grkljan i da krv šiklja na sve strane kao u Tarantinovim filmovima'', prijeteći je rekla Azealia. Kada je posegnula za čašom, Crowe je skočio i zgrabio ju. Predao ju je svom osiguranju.

U Ruselowu obranu stala su četiri svjedoka koji tvrde kako je pjevačica divljala.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene