Promijenio se

Nove fotografije frontmena rock sastava potvrdile šuškanja o estetskim operacijama, fanovi mu poručili da prestane

Axl Rose Axl Rose Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Axl Rose Axl Rose - 3 Axl Rose i Carrie Underwood - 1 Axl Rose i Carrie Underwood - 2 Axl Rose i Carrie Underwood - 3 Axl Rose - 1 Axl Rose - 2 Axl Rose Axl Rose Axl Rose +4 Axl Rose Galerija

Axl Rose viđen je bez svog zaštitnog znaka, a fanovi su šokirani promjenama na njegovom licu koje su došle, kako se šuška, od previše estetskih operacija.

Frontmen popularne grupe Guns N'Roses objavio je novu fotografiju na Instagramu i ponovno pokrenuo šuškanja o estetskim operacijama koje je radio na svome licu.

Pogledaj i ovo showbuzz Mnogi se nadaju NEKADA SU ŽARILI I PALILI i opet se okupljaju

Naime, Axl Rose je nekada bio jedan od najpoželjnijih muškaraca pjevačke industrije, a na koncertima često nosi sunčane naočale i šešir zbog kojih je teško u potpunosti vidjeti njegovo lice.

Na novoj fotografiji na kojoj pozira s američkom pjevačicom Carrie Underwood ponovno je potaknuo priče o estetskim zahvatima kojima se želio pomladiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guns N' Roses (@gunsnroses)

Pjevač izgleda poprilično utegnuto, a prije je priznao kako je bio na operaciji nosa, a nakon toga je ugradio i impantante u obraze i zategnuo kapke i lice.

U nekom su se trenu pojavile informacije da je pjevač bio i na presađivanju kose, ali te informacije nikada nije potvrdio.

Pjevač je svojevremeno otišao i korak dalje pa je od platforme Google čak zatražio i da maknu sve njegove fotografije na kojima izgleda debelo i one s kojima nije zadovoljan kako je ispao.

Obožavatelji nisu zadovoljni pjevačevim postupcima i smatraju da pretjeruje s estetskim operacijama pa su mu poručili da prestane.

Axl Rose se inače od djetinjstva bori s psihozama, koje su mu liječnici dijagnosticirali još dok je bio dječak. "Lijekovi mi pomažu da prebrodim stres", rekao je jednom prilikom. Pjevač je od samih početaka karijere poznat po svom ponašanju, a prije je šokirao javnost na svakom koraku.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 +32 Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll pokazala nestvarno uski struk u korzetu, fanovi ostali u nevjerici: ''Ovo nije realno...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 2 +9 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Celebrity Bruce Willis viđen u šetnji s voljenom suprugom tri mjeseca nakon tužne vijesti, vrijeme otad voli provoditi s obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene