Novi detalji

Otvoreno pismo Aviciijeve obitelji: "Borio se s mislima o smislu života i sreći. Nije mogao više, želio je mir''

Avicii: (Foto: Instagram) Avicii: (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii: (Foto: Instagram) Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (Foto: Instagram) Avicii : (Foto: Profimedia) Avicii (Foto: Instagram) Avicii (Foto: Getty Images) +0 Avicii (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon što je preminuo prošli petak, policija je izjavila da nema nikakvih kriminalnih sumnji kad je njegova smrt u pitanju, no točan uzrok još nije poznat. Shrvana obitelj sada se javnosti obratila u otvorenom pismu.

I dok se svi pitaju što se dogodilo i kako je moguće da je jedan tako talentirani mladić zauvijek napustio ovaj svijet, najteže je Aviciijevoj obitelji, koja je tjedan dana poslije njegove smrti poslala otvoreno pismo.

Pogledaj i ovo Avicii (Foto: Profimedia) Svi žele odgovore Shrvana Aviciijeva obitelj stigla je u Oman gdje je slavni svjetski DJ preminuo, policija otkrila prve detalje

''Naš voljeni Tim bio je umjetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Bio je perfekcionist, pa je radio tempom koji ga je i doveo do toga da je konstantno bio pod velikim stresom. Kada je prestao ići na turneje, htio je pronaći neku ravnotežu u životu kako bi se osjećao dobro, ali i kako bi se mogao baviti onime što je najviše volio – glazbom. Borio se s mislima o smislu života i sreći. Nije mogao više. Želio je mir. Nije bio stvoren za mašineriju u kojoj je završio, bio je emotivan mladić koji je volio svoje obožavatelje, ali nije volio pozornost koju je dobivao. Tim, zauvijek ćeš voljen. Falit ćeš, ali tvoja će glazba nositi sjećanja na tebe. Volimo te, tvoja obitelj'', stoji u pismu koje su prenijeli svi svjetski mediji.

Avicii (Foto: Getty Images) Avicii (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iako točan uzrok smrti jednog od najplaćenijih glazbenika na svijetu još nije poznat, cure detalji o njegovu životu, a dokumentarac ''Avicii: True Stories'' prikazuje s kakvim se uvjetima obožavani DJ nosio.

U intervjuu za časopis GQ 2013. godine glazbenik je detaljno opisao svoj životni stil te kakve je on posljedice imao na njegovo zdravlje.

''Konstano putujem, život mi se svodi na kovčeg, dođete na to neko mjesto, svuda oko vas je besplatan alkohol, na neki je način čudno ako ne pijete. Bio sam toliko nervozan. Pijenje alkohola prešlo mi je u naviku jer se s vremenom počnete oslanjati na onu hrabrost i samopouzdanje koje dobijete od njega, a onda ubrzo postanete ovisni'', pričao je tada.

A dok se ne rasvijetle okolnosti, fanovi mu odaju počast na razne načine. Primjerice, početkom tjedna zvona najviše crkve u Nizozemskoj zvonila su u ritmu Aviciijevih hitova, a proteklog tjedna tisuće fanova okupile se u Stockholmu te pjevali i plesali na njegove pjesme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene