Vijest o smrti Aviciija, jednog od najplaćenijih svjetskih DJ-a, sve je šokirala. Obitelj je sve ovo vrijeme šutjela, no sada su ipak smogli snage da se obrate njegovim najvećim fanovima.

Galerija


Avicii, pravim imenom Tim Bergling, imao je samo 28 godina kada je preminuo u petak dok je s ekipom boravio na odmoru u Omanu. Nakon što su čuli tužnu vijest, obožavatelji diljem svijeta odali su mu počast. Zvona najviše crkve u Nizozemskoj zvonila su u ritmu Aviciijevih hitova, a tisuće fanova okupile su se u Stockholmu, gdje su pjevali i plesali na njegove najveće hitove.

Vezani članci Očevid, ilustracija Zabio se u drvo: U teškoj nesreći kod Zadra poginuli supružnici Londonska podzemna Pljunuo na djelatnice podzemne u Londonu i rekao da je zaražen, jedna je umrla

Policija je utvrdila da u vezi s njegovom smrću nema nikakvih kriminalnih sumnji, a shrvana obitelj oglasila se tek u ponedjeljak, tri dana nakon što je jedan od najplaćenijih DJ-a na svijetu zauvijek napustio ovaj svijet.

U priopćenju koje su poslali njegovim obožavateljima diljem svijeta zahvalili su im što su odali počast prerano preminulom glazbeniku na način na koji jesu i još su jednom zamolili da se tijekom ovog teškog životnog razdoblja poštuje njihova privatnost.

Avicii : (Foto: Profimedia)
Avicii (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''Zahvaljujemo vam na podršci i lijepim riječima kojima nas obasipate kad je naš sin i brat u pitanju. Zahvalni smo svima koji su voljeli Timovu glazbu i koji su stvarali lijepe uspomene uz njegove pjesme. Hvala vam na svemu što činite kako bi mu odali počast. Hvala na javnim okupljanjima, crkvenim zvonima koja su zvonila u čast njemu. Hvala i za trenutke šutnje diljem svijeta. Zahvalni smo i što ste poštovali našu želju kad je privatnost u pitanju. Nadamo se da će tako i ostati'', stoji u priopćenju.

Uzrok Aviciijeve smrti još nije poznat i tek se treba otkriti.