Poništena presuda

NASTAVLJA SE SUĐENJE Ava ponovo na optuženičkoj klupi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon šest godina Ava Karabatić ponovo će se naći na sudu zbog ucjene profesora Živka Nižića.

Nastavlja se suđenje Avi Karabatić zbog optužbe za sudjelovanje u ucjenjivanju sveučilišnog profesora talijanistike Živka Nižića od kojeg je zajedno s majkom i bivšim dečkom htjela iznuditi 9000 eura.

Pogledaj i ovo Ava Karabatić (Foto: Instagram) Navela glavne stavke Ava Karabatić predstavila izborni plan: Ovo će učiniti ako postane nova hrvatska predsjednica

Prvi put na optuženičkoj klupi vezane uz ovaj slučaj Ava i Sanja Karabatić našle su se prije šest godina i tada su oslobođene optužbe na Općinskom sudu u Zadru, dok je Avin tadašnji dečko Špiro Miličić nepravomoćno osuđen na dvije godine i sedam mjeseci zatvorske kazne.

Županijski sud ukinuo je presudu i suđenje nastavlja, a novo ročište zakazano je za sredinu listopada.

Uvjeren sam da će je sud osloboditi, ali, naravno, sučeva riječ uvijek je zadnja”, rekao je Avin odvjetnik Frane Grbić za 24 sata.

Avu, njezinu majku i bivšeg dečka priveli su prije šest godina zbog sumnji da su zbog lascivnih SMS-ova, koje je studentici Avi navodno slao njezin profesor.

Osim suđenja, starletu trenutno brine i trudnoća s bivšim dečkom. Naime, starleta je nedavno priznala srpskim medijima da je trudna no da će se o djetetu brinuti sama.

"Sama sam birala i nije mi žao ni zbog jednog dana naše ljubavi. Znam da bi bio dobar otac, a ja nisam takva da ga vežem za sebe zbog djeteta. Bili smo sretni zajedno, ali nam nije išlo. Svejedno mu želim sve najbolje, a ja ću se nastaviti brinuti o onome što je ostalo iza nas", rekla je Ava za srpski Alo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene