Ava Karabatić objasnila je kako više ne može mirno gledati stanje u Hrvatskoj.

Galerija


Splitska starleta izrazila je želju da bude nova hrvatska predsjednica.

Vezani članci Demi Rose (Foto: Instagram) Kaubojka kakvu još niste vidjeli: Ljepoticu nestvarnih oblina u ovom seksi izdanju nemoguće je zaboraviti Alka Vuica (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Tjedan dana nakon objave fotografija u toplesu, osebujna pjevačica u Splitu nastupila "pokrivena"

Riječ je o Avi Karabatić koja je zaron u političke vode najavila na svom službenom profilu na Instagramu fotografijom u toplesu.

"Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na Instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada", započela je poduži status.

"Znam da ću imati puno hejt komentara jer sam kao starleta, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim", poručila je obožavateljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim.

Objavu dijeli Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

Avu na Instagramu prati više od 52 tisuće obožavatelja, a neki su joj odmah poručili kako će glasati za nju.

Ipak, politički program još nije otkrila, no vjerujemo kako ćemo i to uskoro saznati. 

Imaju 33 godine, a djeluju puno starije: Izgledu slavnih blizanki presudio je buran način života