Naljutila putnike

Ava Karabatić izazvala kaos u avionu, u pomoć joj priskočio splitski novinar

Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Ava Karabatić (Foto: Instagram) Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Ava Karabatić (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Galerija

Splitski novinar Eugen Jakovčić ispričao je što se događalo na letu iz Boegrada u Zagreb na kojem je Ava Karabatić imala problema sa stjuardesom.

Zanimljiv tekst vezan uz starletu Avu Karabatić danas je stavio brojne upitnike iznad glave čitateljima Slobodne Dalmacije.

Pogledaj i ovo Ava Karabatić (Foto: Instagram) Avin režim Ava Karabatić u toplesu najavila da će se kandidirati za predsjednicu

Priča je to splitskog novinara Eugena Jakovčića koji se s Avom nedavnom vraćao zrakoplovom iz Beograda za Zagreb kada je nastao problem koji je poznata Splićanka nastojala žustro riješiti s jednom od stjuardesa.

Naime, Ava je stjuardesi pokušavala objasniti kako joj je predala putovnicu i boarding pass prije nego je otišla u toalet, jer inače nikako niti ne bi mogla ući u zrakoplov, budući da se osobni dokumenti provjeravaju na ulazu prije samog ukrcaja.

Prema Jakovčiću, stjuardesa joj je mrtva hladna rekla kako ju to uopće ne zanima te da će pozvati osoblje zračne luke ukoliko odmah ne napusti zrakoplov, jer nema kartu.

"Znamo mi dobro tko je ona, ajde bre - poručili su stjuardesi iz zračne luke, podcjenjivački se ponijevši prema svojoj putnici", stoji u tekstu. "Njihov agent, koji je ubrzo došao, nije bio od ama baš nikakve pomoći. Tu su ostali putnici već otvoreno počeli negodovati. Gospođa koja je sjedila ispred mene otvoreno je pitala zašto je ne izbace iz zrakoplova i tako riješe problem", priča Jakovčić.

On je na kraju ustao te s još jednom putnicom krenuo u potragu za putovnicom, a iskreno je priznao i kako je ga je jako razočarala reakcija putnika.

"Pored nas je sjedio jedan pilot Croatia Airlinesa, koji nije prstom makao da pomogne da se situacija riješi, nego se i on u čitavoj situaciji podsmijavao. I ostali su prema Avi bili agresivni i promatrali je kroz neku mizoginu prizmu. Bili su spremni obrisati pod s njom samo zato što je atraktivna žena u visokim štiklama", opisuje Jakovčić porazno ozračje koje je u jednom trenutku zavladalo u zrakoplovu. Putovnica se brzo nakon toga pojavila.

"Očito ju je stjuardesa uzela i negdje stavila. Ona ju je na koncu i donijela. Ava Karabatić je bila u pravu", zaključio je. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene