Novi skandal na vidiku

Oglasila se bivša supruga novog dečka Lady Gage, je li ovo provokacija ili je samo ljubomorna?

Autumn Guzzardi, Dan Horton, Dolly Parton (Foto: Instagram) Autumn Guzzardi, Dan Horton, Dolly Parton (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Autumn Guzzardi, Dan Horton, Dolly Parton (Foto: Instagram) Autumn Guzzardi (Foto: Instagram) Autumn Guzzardi (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Galerija

Autumn Guzzardi oglasila se nakon što su svijet obišle fotografije na kojoj njezin bivši suprug Dan Horton ljubi Lady Gagu.

Nakon što je 33-godišnja Lady Gaga snimljena kako razmjenjuje poljupce s 37-godišnjim inženjerom zvuka Danom Hortonom, na društvenim se mrežama oglasila njegova bivša supruga, glumica Autumn Guzzardi.

Pogledaj i ovo Lady Gaga "Je li ovo ona ili...?" Što se dogodilo s licem Lady Gage? Nisu je prepoznali ni najveći obožavatelji, a mnogi su je zamijenili s poznatom kolegicom!

Naime, ona je na svom profilu na Instagramu objavila vlasitu fotografiju uz koju je napisala "Poker Face" i emotikon srca, a što je naslov jedne od najpopularnijih pjesama Lady Gage. Mnogi su to shvatili kao provokaciju, ali i dokaz ljubomore.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Autumn Guzzardi (@autumnguzzardi) on

"Jesi li ljubomorna? Čemu komentar? Ti si bivša supruga", "Lady Gaga?", "Djevojko, bolje ti je da nemaš nikakvog posla s Gagom, njezini će te obožavatelji živu pojesti", "Ovo je tako bez stila, poput djeteta si", "Ostavi Lady Gagu na miru", samo su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Autumn i Dan vjenčali su se 2013. godine, a u braku su proveli pet godina. Službeno su se razveli u travnju 2018. godine, a kao razlog naveli su nepomirljive razlike.

Dan je nakon razvoda očito krenuo dalje i počeo je raditi za Lady Gagu u studenom prošle godine, a danas je strastveno ljubi na ulicama Los Angelesa ne mareći za reakcije javnosti i prolaznika.

Prve fotografije novopečenog para objavio je magazin People.

"Ljubili su se i šaputali jedno drugom na uho. Sjedili su za stolom na terasi, uz pločnik, pa im je očito bilo svejedno hoće li biti viđeni ili ne. Izgledala je jako sretno u njegovu društvu", izjavio je jedan od gostiju restorana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +5 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Gola razglednica: Najstarija sestra slavne obitelji pokazala zbog čega za nju kažu da je i najseksi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene