U srpnju

Autor 'Kolibe' stiže u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veliko književno ime stiže u Dubrovnik.

William Paul Young prvi put dolazi u Hrvatsku, a s čitateljima će se družiti u Zagrebu 28. i 29. srpnja, te 30. srpnja u Dubrovniku. Young se nakon 'Kolibe', koja je privukla milijune čitatelja diljem svijeta, izazvala brojne rasprave i postala jedan od najvećih književnih fenomena u posljednjih deset godina, danas smatra svojevrsnim klasikom.

Pogledaj i ovo showbuzz bome! Film Nicolasa Cagea sniman u Hrvatskoj napokon ugledao svjetlo dana, ovakvim reakcijama nije se nadao!

Književna zvijezda stigla je u Hrvatsku!

Zašto Bog dopušta da se događa zlo? Gdje je kada proživljavamo najveću bol? Koja je uopće njegova uloga u našoj svakodnevnici? - to su samo neka od pitanja na koja Young nudi odgovore kroz priču za koju mnogi tvrde da je ne možete pročitati bez da je i sami emotivno proživljavate.

Koliba je knjiga za koju sam autor kaže da je mislio kako nikada neće biti objavljena, a na kraju 50 tjedana držala je prvo mjesto top liste bestselera New York Timesa, dostigla nakladu od 20 milijuna primjeraka diljem svijeta te prevedena na četrdesetak svjetskih jezika. Hrvatsko izdanje novog bestselera Williama Paula Younga, 'Prekretnica', pojavilo se 2012. istovremeno s američkim i engleskim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene