Tijelo za poželjeti

Atraktivna Iva prošetala u kupaćem kostimu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularna revija kupaćih kostima modnog dvojca ELFS oja je sinoć održana u sklopu Garage Auto Showa bila je prava poslasticakako za muške, tako i za ženske oči.

Na pisti dugačkoj čak 200 metara po prvi puta su najljepše manekenke hrvatske modne scene koračale uz skupocjene automobile odlično spajajući vrhunsku modu i atraktivan oktanski svijet.

Među njima se posebno isticala lijepa manekenka Iva Jerković koja svojom pojavom gdje god se pojavi ostavi bez daha. A kako samo izmami uzdahe oduševljenja kad prošeta u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Valentina Walme (Foto: John Pavlish) Wow! Za prelijepom Tinom svi su se okretali: Najpoznatija hrvatska plesačica ispod sakoa nosila samo grudnjak

>> Kakve 'opravice': Slavne Hrvatice u kratkim, jako kratkim suknjicama!

Uz nesvakidašnju i samo za ovu prliku osmišljenu pistu bila je postavljena i tribina na kojoj se u prohladnoj zagrebačkoj noći natiskalo čak 1500 gledatelja koji su sa zanimanjem pratili cijelu reviju uživajući u nesvakidašnjem modnom događaju.

Kreativni tim uspio je odlično posložiti cijelu ovu priču, ponuditi dosad neviđena kreativna rješenja i u kombinaciji s ELFS izazovnim kupaćim kostimima napraviti jedinstvenu reviju o kojoj će se još dugo pričati.

A želja modnog dvojca ELFS bila je da svojim kupaćim kostimima “SUMMER IN ELFS IS FUN & SEXY" svakoj ženi podare dodatnu dozu samopouzdanja, koji će laskati svakoj figuri i svaku ženu pretvoriti u iskonsku zavodnicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene