Humanitarni koncert "Želim život" već 14. godinu zaredom skupio je oduševljene Zagrepčane na Trg bana Jelačića, gdje su uzavrelu atmosferu održavali mnogi poznati glazbenici.

Galerija


Sjećanje na Anu Rukavinu i 13 godina nakon njezine prerane smrti obilježava se velikim koncertom "Želim život", kojim se jača svijest o leukemiji te se odaje počast svima koji su se uključili u rad udruge ili pomogli oboljelima.

Vezani članci Marija Rukavina Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno" Ana Rukavina Marija Rukavina prisjetila se kćeri Ane sa suzama u očima: "Željela je biti spomenik, a to je i postala"

Tako se i ove se godine održao veliki humanitarni koncert "Želim život" zaklade Ana Rukavina, kojim su se prikupljala sredstva za unaprjeđenje rada hrvatske hematologije.

17. prosinca na glavnom zagrebačkom trgu okupila su se brojna poznata lica s estrade, političari, ali i humanitarci te su svi zajedno, uz podršku građana, pjevali, plesali i slavili život u ime onih koji zbog bolesti to ne mogu sami činiti.

"Želim život" već tradicionalno privuče mnoge znatiželjnike i ljude dobre volje, a ove je godine Trg bana Jelačića bio posebno veselo mjesto.

Visoka temperatura, mnogi naši slavni izvođači i zabavljači te obilje dobre glazbe zagarantirali su da se pleše i pjeva do dugo u noć, a sudeći prema fotografijama s koncerta, možemo samo zaključiti kako se za dobar provod i plemenit cilj uvijek traži mjesto više. 

Fotke s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji!

Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor