Za pamćenje!

Pogledajte kako su naše zvijezde stvorile čarobnu atmosferu koncerta "Želim život"

Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \"Želim život\" PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ +0 Humanitarni koncert \ Galerija

Maja Šuput, Psihomodo pop, Pravila igre, Novi fosili, Željko Bebek i mnogi drugi stvorili su atmosferu za pamćenje na koncertu "Želim život" Zaklade Ana Rukavina.

Atmosfera ovogodišnjeg humanitarnog koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina na središnjem zagrebačkom trgu pamtit će se još dugo vremena, a za što su se pobrinule neke od najvećih domaćih zvijezda.

Maja Šuput, Željko Bebek, Pravila igra, Vesna Pisarović, Psihomodo pop, Novi fosili, Indira Forza i Opća opasnost samo su neki od njih koji su Zagrepčanima i njihovim gostima stvorili trenutke za sjećanje i zapalili atmosferu.

Koncert se tradicionalno održava već 13. godinu za redom, koliko je prošlo od prerane smrti Ane Rukavine i to s ciljem jačanja svijesti o leukemiji te odavanju počasti svima koji su se uključili u rad udruge ili pomogli oboljelima.

Kako su naša poznata lica i estradne zvijezde doprinijele sjajnoj atmosferi pogledajte u našoj galeriji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke i Anastassija Makarenko (Foto: Getty Images) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +6 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najveći frajer izgleda sve gore: Boksačke borbe uništile su mu lice koje je popravljao loš doktor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene