Murat Boz ostavio je djevojku Asli Enver nakon tri godine veze. Glumica u seriji "Istanbulska nevjesta" igra glavnu ulogu.

Galerija


Glumicu Asli Enver, poznatu po ulozi Sureje u seriji "Istanbulska nevjesta", ostavio je dečko, glazbenik Murat Boz. Ostavio ju je na prilično ružan način. Rekao joj je da brak nije za njega te je pobjegao u Miami i promijenio broj telefona. Za to vrijeme Asli se odselila iz zajedničkog stana.

Vezani članci Asli Enver (Foto: Instagram) Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag Istanbulska nevjesta Najpoznatija televizijska braća iz "Istanbulske nevjeste" otkrila su nam koliko poznaju Hrvatsku i stižu li nam u posjet

"Vijesti o rastanku su istinite. O tome ću pričati prvi i posljednji put. Asli je meni veoma, veoma draga osoba. Priča se svašta, ali to su stvari koje trebaju ostati između nas dvoje", rekao je Boz o prekidu. Navodni razlozi za prekid su i njezini česti ljubomorni ispadi. Inače, Asli i Murat proveli su tri godine u vezi, a planirali su i vjenčanje ovog ljeta. Asli već iza sebe ima jedan propali brak.

Asli Enver (FOTO: Instagram)
Asli Enver (Foto: Instagram) Foto: Instagram