Zvijezda "Istanbulske nevjeste"

"Sureju" dečko ostavio praktički pred svadbu: Promijenio broj mobitela i rekao joj da nije za brak

Asli Enver (FOTO: Instagram) Asli Enver (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Enver (FOTO: Instagram) +0 Asli Enver (Foto: Instagram) Galerija

Murat Boz ostavio je djevojku Asli Enver nakon tri godine veze. Glumica u seriji "Istanbulska nevjesta" igra glavnu ulogu.

Glumicu Asli Enver, poznatu po ulozi Sureje u seriji "Istanbulska nevjesta", ostavio je dečko, glazbenik Murat Boz. Ostavio ju je na prilično ružan način. Rekao joj je da brak nije za njega te je pobjegao u Miami i promijenio broj telefona. Za to vrijeme Asli se odselila iz zajedničkog stana.

Pogledaj i ovo Asli Enver (Foto: Instagram) Još ga voli Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag

"Vijesti o rastanku su istinite. O tome ću pričati prvi i posljednji put. Asli je meni veoma, veoma draga osoba. Priča se svašta, ali to su stvari koje trebaju ostati između nas dvoje", rekao je Boz o prekidu. Navodni razlozi za prekid su i njezini česti ljubomorni ispadi. Inače, Asli i Murat proveli su tri godine u vezi, a planirali su i vjenčanje ovog ljeta. Asli već iza sebe ima jedan propali brak.

Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene