mnogi su se složili

Asim Ugljen oglasio se nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama", evo zašto misli da je apsolutni pobjednik showa!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen i Nika Jelić - 2 Asim Ugljen i Nika Jelić - 3 Asim Ugljen Nika Jelić i Asim Ugljen Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Nika Jelić Asim Ugljen, Helena Janjušević Asim Ugljen, Helena Janjušević +19 Asim Ugljen, Helena Janjušević Galerija

Asim Ugljen i Nika Jelić napustili su show "Ples sa zvijezdama" u sedmoj emisiji, a glumac se nakon ispadanja oglasio na društvenim mrežama.

Show "Ples sa zvijezdama" u sedmoj emisiji napustili su glumac Asim Ugljen i njegova mentorica Nika Jelić jer se njihova izvedba jivea nije dojmila žirija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Igor Mešin - 2 nije se suzdržavala Pogledajte što je Maja Šuput rekla o kolegi Igoru Mešinu nakon njihove prve suradnje, nije jedina koja tako misli!

Od Marka Cibocija dobili su i prvu jedinicu u povijesti showa, a Asim se nakon ispadanja oglasio na društvenim mrežama.

"Sorry ljudi, ali apsolutni sam pobjednik ovog showa. Em sam dobio prvu jedinicu u svjetskoj povijesti showa, em sam dobio i prvu desetku u povijesti od Cibocija i ušao u anale. I win. Zapratite me za još plesnih savjeta", napisao je Asim na svojem Facebooku i nasmijao mnoge.

"Asime, ti si heroj ovog showa! Nebo je granica!", "Ma ti si legenda", "Ti si pobjednik, neka oni pričaju sto hoće", neki su od brojnih komentara koje je dobio.

Osim u showu "Ples sa zvijezdama", Asim i Nika nedavno su zaplesali i na ulicama Bjelovara, u kojem su promovirali događaj BOK fest, a glumac je tom prilikom usrećio i jednu prolaznicu. Fotografije pogledajte u galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +28 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Larisa Lipovac +25 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Zanimljivi detalji začinili su samo na prvu jednostavnu Larisinu haljinu, pogledajte o čemu je točno riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene