Kapetan "gusarske družine"

Adrenalin na Mrežnici: Aktivni odmor Asima Ugljena prije povratka glumačkim obvezama

Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen ( Foto: Facebook) Asim Ugljen ( Foto: Facebook) +0 Asim Ugljen (Foto: Facebook) Galerija

Prije povratka na set serije "Na granici" Nove TV Asim Ugljen opušta se na Mrežnici.

Dok smo većinu hrvatskih zvijezda navikli gledati na plažama uz more u opuštenim izdanjima, glumac Asim Ugljen ove se godine odlučio na aktivniji i malo drugačiji odmor.

Pogledaj i ovo showbuzz 'A' lista Ovo tijelo u bikiniju dugo nismo vidjeli... 55 joj je godina!

Umjesto mora Asim je odabrao rijeku Mrežnicu na kojoj se odmara i zabavlja u društvu obitelji i prijatelja, a svoje riječne pustolovine često dijeli s prijateljima i obožavateljima na društvenim mrežama.

 

A post shared by Asim Ugljen (@toorkish_coffee) on

"Na Mrežnici sam ljetovao punih 15 godina, nakon čega sam kombinirao more i rijeku, ali ove sam se godine odlučio za definitivan povratak. Što se mene tiče, završio sam s odlascima na more. Ovo mi je bliže, imam svoju privatnost, mir, uredio sam kuću, a i obitelj je oduševljena", otkrio nam je glumac. 

Asim obožava vožnju kajakom koja nije uvijek jednostavna i laka, ali on u njoj uživa. Koliki je zaljubljenik u plovidbu, svjedoči i Asimov alter ago Kapetan Jesetra. Naime, 35-godišnji glumac kapetan je male gusarske družine Malewan Raja. Članovi družine natječu se u vožnji rijekom, a Kapetan Jesetra zasad pobjeđuje s lakoćom.

 

A post shared by Asim Ugljen (@toorkish_coffee) on

Po završetku odmora Asim se vraća svojim glumačkim obvezama i snimanju nove serije Nove TV "Na granici", čija se glumačka ekipa vraća na set nakon ljetne pauze. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene