Zar stvarno?

Antiša otkrio s kojim glumcem ne bi nikad otišao na večeru: ''Ovo će biti grozno, ali ne mogu ga vidjeti nacrtanog''

Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) Asim Ugljen ( Foto: Facebook) +0 Siniša Ružić, Asim Ugljen, Momčilo Otašević, Petra Kraljev (Foto: Instagram) Galerija

Domaćeg glumca Asima Ugljena publika je zavoljela kroz lik Antiše u hit-seriji "Na granici" koja je nedavno došla svome kraju nakon dvije sezone, a kroz naš zabavni kviz otkrio nam je i neke svoje male tajne.

Asim Ugljen je 36-godišnji je domaći glumac koji je javnosti najpoznatiji po svojoj ulozi šarmantnog Antiše iz serije "Na granici" koja je, na žalost mnogih, došla svome kraju. Za razliku od Antiše u seriji, Asim je uglađen i uredan, ali jednako zabavan kao i njegov televizijski lik.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) Improvizacija prije svega Antiša otkrio koja je fora s uzvikom "mamce, mamce" i tajnu dobrog odnosa s Barbarom Nolom

Da je tome tako dokazao nam je i sudjelovanjem u našem zabavnom kvizu kojim smo pokušali doznati koji bi lik u seriji glumio da odlučuje računalo, tj. računalni algoritmi koji su zaprimili Asimove odgovore na pitanja.

Spremno je stao pred kamere i odgovorio na niz zabavnih pitanja, pa nam je otkrio što bi trenutno najradije pojeo, koja mu je bila najdraža igračka kao klincu te koju bi slavnu glumicu ili glumca izveo na večeru, a njegov odgovor mnoge je iznenadio.

Između četvero ponuđenih glumaca i glumica, Asim je izabrao svog favorita za odlazak na večru, ali je i žestoko opleo po jednom holivudskom velikanu kojeg mnogi jako vole. 

Što to Asima smeta kod poznatog glumca, saznajte u našem videu. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Tina Walme (Foto: Instagram) Tina Walme (Foto: Instagram) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Možda vjerujete da savršenstvo ne postoji, no pogled na ovu domaću damu će vas razuvjeriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene