Asim Ugljen 36-godišnji je domaći glumac koji je javnosti najpoznatiji po svojoj ulozi šarmantnog Antiše iz serije "Na granici" koja je, na žalost mnogih, došla svome kraju.

Galerija


Domaćeg glumca Asima Ugljena publika je zavoljela kroz lik Antiše u hit-seriji "Na granici" koja je nedavno došla svome kraju nakon dvije sezone. Za razliku od Antiše u seriji, Asim je uglađen i uredan, ali jednako zabavan kao i njegov televizijski lik što je i dokazao spremno stavši pred naše kamere i odgovarajući na zabavna pitanja iz našek kviza. 

Vezani članci Naočale KVIZ: Ove slike mnogima su otkrile da imaju loš vid ili zaslon, pokušajte pročitati sve riječi Uvodna špica KVIZ: Možete li prepoznati svih 13 serija samo na temelju slike iz uvodne špice?

Naime, sudjelovao je u kvizu kojim smo pokušali doznati koji bi lik u seriji glumio da odlučuje računalo, tj. računalni algoritmi koji su zaprimili Asimove odgovore na pitanja.

Spremno je stao pred kamere i odgovorio na niz pitanja, pa nam je otkrio što bi trenutno najradije pojeo, koja mu je bila najdraža igračka kao klincu te koju bi slavnu glumicu ili glumca izveo na večeru. Uz sve to, otkrio nam je i kako ispušta nagomilane osjećaje, tj. plače li ili ipak ne?

Je li Asim plačljivko i kakve sve to veze ima s Markom Braićem, saznajte u našem videu!

Sve o seriji "Na granici" pratite na službenoj stranici.

Drugi put se udala tri dana nakon razvoda, propao joj je i treći brak, no obilježila ju je samo jedna tragedija