PREUZIMA PREGAČU

Hrvatski glumac postaje konobar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumca Asim Ugljena imat ćemo prilke vidjeti u jednoj sasvim novoj ulozi.

Svakog drugog četvrtka u Buzz baru, jedinom hrvatskom rugby baru, na adresi Preradovićeva 30, humanitarnoj akciji Be Human pridružuju se osobe iz javnog života te preuzimaju uloge konobara, a sve prihode od prodaje pića Buzz donira udruzi Mali Zmaj i akciji “Mali Zmaj ide u školu”.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen komentirao goruću temu Evo zašto je domaći glumac poručio da ga je sram vlastite domovine, objavom je izazvao podijeljene reakcije

Mali zmaj planira djecu opremiti svime potrebnim za početak školske godine, bilježnicama, školskim priborom te priborom za likovni odgoj, a u nekim slučajevima i plaćanjem školske kuhinje, školskih izleta, prijevoza i ostalih neophodnih troškova za narednu školsku godinu. Cilj projekta je olakšavati školovanje djece iz socijalno ugroženih obitelji. Projektom se također potiče obrazovanje te se smanjuje stres djece uzrokovan pomanjkanjem osnovnih uvjeta za normalno školovanje.

Sljedeći puta u goste nam dolazi glumački duo Asim Ugljen i Marko Cindrić. Kako će se snaći u ulozi konobara provjerite u Buzzu od 21 do 22 sata u četvrtak 23. ožujka.

Ovo je već treća sezona naše humanitarne akcije, a dosada Buzz pregače preuzeli su Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Mirela “Remi” Priselac, braća Sinković, Mario Petreković, Larisa Navojec, Hrvoje Rupčić, Goran Vugrinec, Luka Vidović, Bruketa&Žinić, Neda Parmać te mnogi drugi.

Posjetite nas 23. ožujka i svojim sudjelovanjem pomozite onima kojima je najpotrebnije! #behuman
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene