Glumca Asim Ugljena imat ćemo prilke vidjeti u jednoj sasvim novoj ulozi.


Svakog drugog četvrtka u Buzz baru, jedinom hrvatskom rugby baru, na adresi Preradovićeva 30, humanitarnoj akciji Be Human pridružuju se osobe iz javnog života te preuzimaju uloge konobara, a sve prihode od prodaje pića Buzz donira udruzi Mali Zmaj i akciji “Mali Zmaj ide u školu”.

Vezani članci Asim Ugljen Antiša otkrio s kojim glumcem ne bi nikad otišao na večeru: ''Ovo će biti grozno, ali ne mogu ga vidjeti nacrtanog'' Na granici Dirljiv oproštaj: Omiljeni glumci naše serije poneseni su emocijama zbog rastanka od svojih likova

Mali zmaj planira djecu opremiti svime potrebnim za početak školske godine, bilježnicama, školskim priborom te priborom za likovni odgoj, a u nekim slučajevima i plaćanjem školske kuhinje, školskih izleta, prijevoza i ostalih neophodnih troškova za narednu školsku godinu. Cilj projekta je olakšavati školovanje djece iz socijalno ugroženih obitelji. Projektom se također potiče obrazovanje te se smanjuje stres djece uzrokovan pomanjkanjem osnovnih uvjeta za normalno školovanje.

Sljedeći puta u goste nam dolazi glumački duo Asim Ugljen i Marko Cindrić. Kako će se snaći u ulozi konobara provjerite u Buzzu od 21 do 22 sata u četvrtak 23. ožujka.

Ovo je već treća sezona naše humanitarne akcije, a dosada Buzz pregače preuzeli su Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Mirela “Remi” Priselac, braća Sinković, Mario Petreković, Larisa Navojec, Hrvoje Rupčić, Goran Vugrinec, Luka Vidović, Bruketa&Žinić, Neda Parmać te mnogi drugi.

Posjetite nas 23. ožujka i svojim sudjelovanjem pomozite onima kojima je najpotrebnije! #behuman