Asia Argento ne planira isplatit 130 tisuća dolara koje potražuje njena navodna seksualna žrtva.

Galerija


Talijanska glumica Asia Argento koja se našla usred dva seks skandala, jednog u kojem je imala ulogu žrtve holivudskog producenta Harveya Weinsteina kojeg je optužila za silovanje i drugog u kojem se našla u ulozi zlostavljačice tada maloljetnog glumca Jimmyja Bennetta.

Vezani članci Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Bivši suprug Nine Morić u vezi s velikom ljubavi nedavno tragično preminulog slavnog kuhara Asia Argento (Foto: Screenshot) Prvi put o smrti slavnog chefa Bourdaina: ''Govore da sam ga ubila, a i on je mene varao''

Naime, Asia se suočila s optužbama Jimmyja Bennetta koji je izjavio kako ga je glumica seksualno iskoristila kao 17-godišnjaka i traži od nje 380 tisuća dolara, koje mu je obećao Asijin nedavno preminuli dečko, slavni chef Anthony Bourdain.

Jimmy je već dobio dio, točnije 250 tisuća, međutim, Asia mu odbija platiti preostali iznos te je njezin odvjetnik Mark Jay Heller za TMZ izjavio kako je Bennett zapravo nju seksualno napao u Ritz-Carlton hotelu u Kaliforniji 2013. godine i kako može biti sretan što je odlučila da ga neće tužiti.

Asia je priznala kako uistinu je imala seksualni odnos s Jimmyjem, ali samo jednom, i to u SMS poruci koju je poslala prijateljici, a koja je nekako dospjela u javnost.

"Napaljeni dečko me zaskočio... Spavali smo zajedno i bilo je čudno", napisala je.

Njezin je odvjetnik upravo tu poruku predočio kao dokaz da je mladi glumac samo pokušao izvući od nje veliki novčani iznos nakon što je saznao da ona izlazi s Bourdainom.

Obznanio je da su Jimmy i Anthony sklopili dogovor i nagodili se oko spornog iznosa, samo kako bi slavni chef zaštitio svoju djevojku.

"Sada kada je gospodin Bourdain preminuo, ne postoji mogućnost da se sam izjasni o svojim željama i ovom skandalu. Asia neće ispoštovati njihov dogovor i isplatiti mu 130 tisuća dolara, jer je već dobio 250 tisuća od Anthonyja", izjavio je Heller.

Također, tvrdi kako su sve optužbe protiv Asije zapravo pokušaj da je se diskreditira nakon što je u javnosti progovorila o zlostavljanju Harveya Weinsteina.