Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ashton Kutcher je slavan, bogat, sretno zaljubljen no ipak ima jedan problem...


Hollywoodski ljepotan za kojim uzdišu žene diljem svijeta, 35-godišnji glumac Ashton Kutcher, pojavio se u showu Ellen DeGeneres sa gustim brkovima na svom licu. No, Ellen ga je 'razotkrila'.

'Malo su ti čudni brkovi - drukčije su boje u odnosu na tvoju kosu', bilo je prvo što mu je slavna voditeljica rekla. Ashton se na to samo nasmijao i krenuo objašnjavati.

'Ma stvar je u tome što je Movember i ja sam želio uzgojiti brkove no moji su veoma... to je pomalo žalosno', posramljeno je i iskreno priznao Kutcher, mislivši pritom kako su mu brkovi veoma rijetki.


'Rastu, ali nisu još izrasli. Još uvijek nisu tako gusti kako bi trebali biti', nastavio je objašnjavati razloge zbog kojih se odlučio na ovo umjetno izdanje. Vezani članci Slika nije dostupna Movember: I zagrebački Medvjedi pridružili se akciji Slika nije dostupna Uključite se i vi: Pustite brk, zgrabite fotić i recite 'DA' zdravlju!

>> Uključite se i vi: Pustite brk, zgrabite fotić i recite 'DA' zdravlju!

No pravi razlog zbog kojih nema vremena pustiti brkove je i njegov angažman u seriji 'Dva i pol muškarca'.

'Nemam vremena pustiti ih da izrastu jer se moram obrijati svaki put zbog snimanja serije', objasnio je glumac koji brkovima želi dati doprinos mjesecu Movemberu koji je posvećen borbi protiv raka prostate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook