Ashton Kutcher odlučio se na promjenu imidža pa je pustio brkove.

Galerija


Američki glumac za kojim uzdišu brojne žene diljem svijeta, 41-godišnji Ashton Kutcher viđen je u šetnji s 35-godišnjom suprugom Milom Kunis, a tom je prilikom svima zapeo za oko jedan detalj na glumčevu licu.

Vezani članci Mršavljenje Upornost polučila rezultate pa se pohvalile slikama nevjerojatnih preobrazbi Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

Čini se kako je Ashton poželio nešto ozbiljniji imidž pa je odlučio pustiti brčiće, s kojima ga dosad nismo imali priliku često vidjeti. No i s novim imidžem zgođušni glumac ne odvaja se od bejzbolske kape kamo god da krene, a nedavno je otkrio i razlog tome.

Naime, od 25. godine bori se s problemom gubitka kose, koji je rješavao pomoću medicinske terapije, no prekinuo je to nakon što je postao otac. Od toga dana miljenik ženskih srca ponovno polako gubi kosu, a očekuje kako će do 50. godine biti potpuno bez nje, ispričao je u emisiji “Conan O'Brien's late-night talk show“.

Obično se na taj potez odvaži tijekom mjeseca studenog kada se obilježava takozvani "movember", pokret kojim se želi skrenuti pažnja na brigu o zdravlju muškaraca.

"Movember je. I želio sam pustiti brkove s dobrim razlogom", izjavio je jednom prilikom u showu Ellen DeGeneres.

Nije poznato što o novom suprugovu imidžu misli Mila, ali čini se kako joj promjena previše ne smeta jer se otputila s njim u poznati restoran Nobu u Malibuu, omiljeno mjesto brojnih zvijezda, koje obožavaju i pripadnice klana Kardashian.

Ashton i Mila vjenčali su se 2015. godine i roditelji su dvoje djece, 4-godišnje kćeri Wyatt i dvogodišnjeg sina Dimitrija. Unatoč brojnim roditeljskim ulogama, par još uvijek pronalazi vremena za izlaske udvoje, a često su viđeni na bejzbolskim utakmicama, što oboje obožavaju.

Mili je ovo prvi brak, a Ashtonu drugi, nakon što je 8 godina proveo u braku. 

Iva se odavno povukla s modnih pista, ali da je i dalje prava ljepotica, pokazala je u ovoj seksi haljini ''spavaćici''