Prije Mile

Progovorio o traumatičnom razvodu: "U jednom trenutku sam i halucinirao"

Ashton Kutcher i Demi Moore (Foto: Getty) Ashton Kutcher i Demi Moore (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ashton Kutcher i Demi Moore (Foto: Getty) Galerija

Ashton Kutcher progovorio je o svom razvodu od Demi Moore. Teško mu je pao rastanak...

Ashton Kutcher otkrio je detalje razvoda od Demi Moore. Teško mu je pao rastanak od glumice, od koje se razveo 2013. godine, no prekinuli su još 2011. godine,  nakon šest godine braka. Nakon što je potpisao papire za razvod, Kutcher se povukao u planine i proveo tjedan dana bez telefona i interneta, živeći na vodi i čaju.

Pogledaj i ovo showbuzz težak prekid Popljuvala ga u knjizi punoj pikanterija, glumac se konačno oglasio i rekao što misli o svemu

"Sedam dana bio sam van civilizacije, s jednom olovkom i bilježnicom. Zapisivao sam sve greške iz tog braka i sve što sam zgriješeio bivšim curama. Čak sam im pisao i pisma, bilo je to zanimljivo duhovno iskustvo", otkrio je Kutcher. U jednom trenutku počeo je i halucinirati, a to mu je, kaže, bilo zabavno iskustvo.

Sve to ispričao je na podcastu Armchair Expert, gdje je pričao s prijateljem Daxom Shepardom. Ubrzo nakon razvoda, glumac je ušao u vezu s Milom Kunis, koju je upoznao davnih dana na snimanju serije "Lude sedamdesete". Ubrzo su se i vjenčali te su danas roditelji dvoje djece i definitivno jedan od omiljenih poznatih parova.

Ashton Kutcher i Demi Moore (Foto: Getty) Ashton Kutcher i Demi Moore (Foto: Getty) Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene