Simptomi se pogoršali

Borba traje godinama: Slavna blizanka pati od teške bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica, koja se uz sestru blizanku proslavila u djetinjstvu, već godinama izbjegava javna pojavljivanja, a sada je otkriven i razlog.

Ashley Olsen, zvijezda dječjih serija i filmova, koja se proslavila uz sestru blizanku Mary-Kate, navodno boluje od teške bolesti, a njezino stanje s vremenom se pogoršava. Kako prenosi RadarOnline, 28-godišnja glumica boluje od Lajmske bolesti, odnosno, Lajmske borelioze, koju prenose krpelji. Ashley se navodno zarazila prije par godina, a od 2012. godine prorijedila je svoja pojavljivanja u javnosti.

Pogledaj i ovo Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) slave rođendan Bile su omiljene blizanke, ali propale ljubavi i raskalašeni život ostavili su loš trag na njihovim licima

Slatke kao šećer: Imaju li blizanke iz 'Pune kuće' još 'ono nešto'?

Kako tvrde izvori bliski glumici, bolest ju je jako iscrpila te trpi veliku bol, a stanje ne ide na bolje. 'Njezini su se simptomi pogoršali, u posljednje vrijeme nije dobro i odmara kod kuće. Zaista se nalazi u teškom razdoblju', navodi izvor i dodaje kako glumica trpi bolove u zglobovima te je često vrlo zaboravna i u konfuznom stanju.

Ashley se, prema pisanju RadarOnlinea, s bolešću bori pokušavajući živjeti zdravim načinom života, vježbajući te čestim odlascima na fizikalne terapije.

Lajmska bolest: Mjesecima je nije bilo u javnosti, oglasio se i njezin suprug

Lajmska bolest je infekcija koju prenose inficirani krpelji. Liječi se antibioticima, a iznimno je važno liječiti prvi stadij bolesti kako bi se spriječio razvoj težih i kroničnih oblika bolesti. Neki od simptoma kroničnog stadija ove bolesti su artritis, konfuzija te povremena slabost udova, a otežana je i kontrola pokreta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene