To je stvarno ona?

Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja

Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Olsen pokrenula je 2006. sa sestrom Mary-Kate brend The Row, no njezin stil odijevanja baš ne pokazuje da se bavi dizajniranjem odjeće.

Dok njezina sestra Mary-Kate proživljava osobnu dramu s razvodom, Ashley Olsen (33) brine se za njihov modni brend The Row, no istodobno šokira izgledom i odjevnim kombinacijama. 

Pogledaj i ovo Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) slave rođendan Bile su omiljene blizanke, ali propale ljubavi i raskalašeni život ostavili su loš trag na njihovim licima

Blizanke su se proslavile još kao bebe od šest mjeseci u seriji "Puna kuća" igrajući djevojčicu Michelle Tanner i izmjenjujući se u scenama jer su izgledale identično. Nakon toga su snimile i filmove u kojima je u centru pažnje bilo baš to što su sestre blizanke. Među njima su "Dvostruka nevolja", "Prilagođavanje" i "Avanture u Parizu".

S vremenom je ta tematika dosadila gledateljima i posljednji film sestara Olsen "Dan u New Yorku" iz 2004. imao je lošu gledanost i negativne kritike. Dvije godine kasnije blizanke su pokrenule svoj brend The Row. 

No malo tko bi rekao da se djevojke bave modom, pogotovo Ashley, koja je viđena nedavno u New Yorku ispred sjedišta svoje tvrtke. Nije bilo ni traga slatkici koja je uveseljavala gledatelje. Sva omotana u crnoj tkanini koja je izgledala nekoliko brojeva prevelika za nju i sa šalom oko vrata, podsjećala je na neku stariju osobu koja ne mari za modu. Usto je držala cigaretu u ustima. 

Inače, Ashley i Mary-Kate odbile su glumiti u seriji "Punija kuća", čije je snimanje pokrenuo Netflix 2016. godine. Riječ je o nastavku "Pune kuće", a Ashley je rekla da je zadnji put bila pred kamerama sa 17 godina i kako se više ne osjeća ugodno u tom poslu. Mary-Kate je objasnila da bi palo sve na nju jer sestra više ne želi glumiti. 

"Jednostavno nam to ne odgovara u ovom trenutku", ispričala je. Osim što je javnost primijetila koliko je Ashley drugačija od nekadašnje slatkice, ranije su komentirali kako Mary-Kate više ne izgleda kao njezina sestra blizanka. Šokiralo ih je njezino ispijeno lice, a prema mišljenju stručnjaka podvrgnula se i plastičnoj kirurgiji. Usto se nekad borila s anoreksijom i to je, naravno, utjecalo na njezin izgled. 

Dok su kao djeca bile stalno pred kamerama, slavne sestre danas cijene svoju privatnost i izbjegavaju razgovor o privatnom životu. Nisu prisutne ni na društvenim mrežama. Vrijednost njihove imovine procjenjuje se na 500 milijuna dolara. 

Ipak, poznato je da je Ashley Olsen oko dvije godine u vezi s umjetnikom Louisom Eisnerom (30), a navodno su se i zaručili. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +0 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Celebrity Bila je zbilja prelijepa žena, a danas svojom pojavom zabrinjava i rastužuje. Svi se pitaju što joj je to trebalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene