Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lance Armstong i Ashley Olsen bili su u vezi za koju javnost nije znala.


Glumica Ashley Olesen i Lance Armstrong 2007. bili su u ljubavnoj vezi. Tada su romansu uspjeli držati dalje od javnosti. Prema saznanjima RadarOnlinea, Lanceovi suradnici nisu bili sretni njhovom vezom jer je Ashley 15 godina mlađa.

17 godina razlike im ne smeta: Slavni par se zaručio!

Vezani članci Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Što se dogodilo s nekad omiljenim blizankama? Mary izgleda iscrpljeno i mnogo starije od svojih godina Slika nije dostupna Uhvaćeni u laži: Lagali o operacijama, godinama i seksualnosti

Julie Macur u knjizi o usponu i padu sportaša 'Krug laži', objavila je i ovu priču. Armstrong je bio višestruki osvajač Tour De Francea, njegova karijera neslavno je završila kada je otkriveno da je biciklist bio dopingiran kada je osvojio naslove.

U knjizi stoji kako je jedan od Lanceovih prijatelja i suradnika, John Korioth tada upozorio sportaša da mu veza može oštetiti imidž.

'Trebao bi to prekinuti', rekao mu je John koji je smatrao kako bi veza s toliko mlađom djevojkom mogla uništiti kampanju za borbu protiv raka koju je vodila Armstrongova fundacija Livestrong Foundation.

Lance prema navodima u knjizi nije prihvatio takav prijedlog ali veza je na kraju potrajala još nekoliko mjeseci. Nakon toga povezivali su ga s Kate Hudson i Cameron Diaz.

Jedan od najutjecajnijih sportaša na svijetu 2012. ostao je bez sedam naslova Tour De Francea jer je američka doping agencija USADA dokazala da je koristio nedopuštena sredstva. Njegova bivša djevojka Sheryl Crow istražiteljima je priznala kako je vidjela Lancea kada je uzimao doping. Uz oduzimanje naslova, Armstrongu je zabranjeno i profesionalno bavljenje sportom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook