'Slatke' tajne

Veza za koju nitko nije znao sada je otkrivena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lance Armstong i Ashley Olsen bili su u vezi za koju javnost nije znala.

Glumica Ashley Olesen i Lance Armstrong 2007. bili su u ljubavnoj vezi. Tada su romansu uspjeli držati dalje od javnosti. Prema saznanjima RadarOnlinea, Lanceovi suradnici nisu bili sretni njhovom vezom jer je Ashley 15 godina mlađa.

Pogledaj i ovo Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) slave rođendan Bile su omiljene blizanke, ali propale ljubavi i raskalašeni život ostavili su loš trag na njihovim licima

17 godina razlike im ne smeta: Slavni par se zaručio!

Julie Macur u knjizi o usponu i padu sportaša 'Krug laži', objavila je i ovu priču. Armstrong je bio višestruki osvajač Tour De Francea, njegova karijera neslavno je završila kada je otkriveno da je biciklist bio dopingiran kada je osvojio naslove.

U knjizi stoji kako je jedan od Lanceovih prijatelja i suradnika, John Korioth tada upozorio sportaša da mu veza može oštetiti imidž.

'Trebao bi to prekinuti', rekao mu je John koji je smatrao kako bi veza s toliko mlađom djevojkom mogla uništiti kampanju za borbu protiv raka koju je vodila Armstrongova fundacija Livestrong Foundation.

Lance prema navodima u knjizi nije prihvatio takav prijedlog ali veza je na kraju potrajala još nekoliko mjeseci. Nakon toga povezivali su ga s Kate Hudson i Cameron Diaz.

Jedan od najutjecajnijih sportaša na svijetu 2012. ostao je bez sedam naslova Tour De Francea jer je američka doping agencija USADA dokazala da je koristio nedopuštena sredstva. Njegova bivša djevojka Sheryl Crow istražiteljima je priznala kako je vidjela Lancea kada je uzimao doping. Uz oduzimanje naslova, Armstrongu je zabranjeno i profesionalno bavljenje sportom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene