Ashley Judd odlučila je podijeliti vlastito iskustva pobačaja na koji se odlučila nakon što je bila seksualno zlostavljana.

Galerija


Holivudska glumica Ashley Judd odlučila je na konferenciji "Women in the World" progovoriti o vrlo osobnoj i bolnoj temi, o događaju koji joj je zauvijek obilježio život.

Vezani članci Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 1 Dijagnoza: Beba vam neće preživjeti, ali mi vam nećemo pomoći. Činilo se kao jedno horor-iskustvo, ali javlja se sve više žena s potpuno istom pričom! Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 6 Šokantan slučaj iz Rijeke: "Udahnula sam, napravila korak naprijed i pogledala ga. Kao da fali pola mene. Prazan zagrljaj. Ja sam mama bez djeteta...''

Naime, glumica je bila jedna od govornica na panelu o trenutnom stanju feminizma u svijetu, na kojem je odlučila otvoreno prepričati svoje vlastito iskustvo pobačaja.

Ashley je publici u dvorani otkrila kako je donijela odluku o prekidu trudnoće jer je bila silovana od strane oca nerođena djeteta. Pritom je dodala kako bi u slučaju da je donijela odluku da zadrži, odnosno rodi dijete, otac bi dobio pravo na skrbništvo od strane države.

"Razlog zašto sam htjela ispričati svoje vlastito iskustvo ovdje je da sam vrlo otvorena i kao što svi znaju, silovanje sam preživjela tri puta. Nakon jednog od njih ostala sam trudna i vrlo sam zahvalna što sam uspjela pristupiti sigurnom i legalnom pobačaju. Silovatelj koji je iz Kentuckyja imao bi očinska prava i u Tennesseeju odakle sam ja. Morala bih roditeljstvo dijeliti sa silovateljom", izjavila je Ashley.

50-godišnja glumica koja nikad nije otkrila imena svojih zlostavljača, bila je među prvim holivudskim glumicama koje su optužile redatelja medijskog mogula Harveyja Weinsteina za sekusalno zlostavljanje.

Noćno kupanje Ryana Reynoldsa u Rovinju: Evo kako je reagirao nakon skoka u ledeno more