Raskošne proporcije

O njezinom tijelu puno se priča i raspravlja, ali ona hrabro nosi sve oko čega većina žena prije dobro promisli!

Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashhely Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) +7 Ashley Graham (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Graham paparazzi su snimili u sportskom izdanju dok je šetala ulicama Santa Monice.

Najpoznatija plus-size manekenka na svijetu Ashley Graham snimljena je u ležernoj, sportskoj kombinaciji kojom nam je još jednom potvrdila da se ne libi pokazati svoje tijelo i njegove takozvane nedostatake, za što mnoge žene danas nažalost i nemaju toliko hrabrosti.

Pogledaj i ovo Ashley Graham ups! Potpuno gola plus-size manekenka pokušala je pokriti strateške dijelove, no nešto joj je ipak izvirilo!

33-godišnja Ashley viđena je na ulicama Santa Monice u uskim crnim hlačama i žutoj jakni, a celulit na nogama nije se trudila prikriti već je ponosno istaknula obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Svoju karijeru je trenutačno ostavila malo po strani jer želi što više uživati u majčinstvu otkako su ona i suprug Justin Ervin postali roditelji dječaka u siječnju prošle godine, ali priznaje da joj ponekad ipak fali sna.

"Naučila sam živjeti s puno manje sna i suosjećam s roditeljima koji puno rade. Teško je, ali isplati se sve. Isaac nam je u obitelj donio jako puno radosti", izjavila je Ashley u jednom od nedavnih intervjua.

Na Instagramu ju prati više od 12 milijuna ljudi kojima je pravi uzor i inspiracija, a s kojima često dijeli svoje prirodne fotografija, bez imalo uljepšavanja i korištenja filtara, kako bi istaknula prirodnu ljepotu ženskog tijela.

U jednom od intervjuu za časopis Marie Claire otvoreno je progovorila o strijama na tijelu koje su joj se pojavile nakon trudnoće i nazvala sve majke superherojima.

"Kada sam ostala trudna, morala sam uspostaviti novi odnos sa svojim tijelom, s tim stvorenjem u sebi koje je preuzelo vlast. Jako sam se brzo debljala. Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela strije na trbuhu i da se to događa. Isprva sam to doživljavala kao poraz, a onda sam upoznala sina Isaaca. To je nešto što mi je zauvijek promijenilo život, a ja slavim svoje novo tijelo", zaključila je hrabro Ashley.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +12 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene