Plus-size model Ashley Graham vikend je provela u Meksiku, gdje su do izražaja opet došle njezine obline.

Galerija


Ashley Graham, najpoznatiji plus-size model današnjice, ponovno je oduševila svoje obožavatelje – i svojim prisnim odnosom s majkom i svojim raskošnim oblinama.

Vezani članci Australska policija, ilustracija Tomislav u obiteljskom domu našao mrtvu suprugu i njihovo troje djece: Hrvatica ubila djecu pa sebe? Policija u Melbuourneu, ilustracija Policija sumnja da je Hrvatica ubila troje djece pa presudila sebi: "To su bila divna djeca, puna života"

Povodom ovogodišnjeg Majčina dana Ashley je protekli vikend odvojila vrijeme u svom pretrpanom rasporedu i odlučila ga provesti u kvalitetnom društvu svoje majke odvevši ju na rajske plaže Meksika. 

Valovi koji se razbijaju o žal i sunce koje prži za Ashley su i ovaj put značili samo jedno – priliku da se razgoliti do krajnjih granica. Poznata plus-size manekenka tako je uskočila u minijaturni bikini cvjetnog motiva koji je jedva obuzdavao njezine raskošne obline. 

Uz šešir i raspuštenu kosu koji su ju štitili od jakog sunca, Ashley je samouvjereno pozirala na plaži i još jednom obožavatelje bacila u delirij svojim ženstvenim atributima.

Drugačije nismo ni očekivali: Pogledajte kako je završila svadbena proslava Maje Šuput!