Prava ženska

Prigovaraju joj da je debela i ima celulita – ovako im je odgovorila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ashley Graham ponovno je na tapeti zbog svog prirodnog izgleda – no nju to ni malo ne dira!

Ashley Graham poznata je plus size manekenka koja je svojom osobnošću i naravno oblinama osvojila svijet. Svojim je trudom i radom uspjela poslati poruku da kile nikako nisu važne, a sada je i bila jedna od voditeljica na izboru za Miss Amerike (gdje se očito više ne promovira da su mršavice IN).

Pogledaj i ovo Ashley Graham Ljetovanje iz snova Najpoznatija plus-size manekenka bez filtera i uljepšavanja ističe ono što ju je proslavilo, evo zašto je uzor čak 20 milijuna ljudi!

Osim toga, prije nekoliko je dana odradila i modno snimanje na kojem je pozirala u kupaćem kostimu.

Naravno, fotografije sa snimanja uvijek budu uređene i osoba izgleda 'bolje' nego u stvarnom životu. Ipak, na Internetu se uvijek pojave neuređene fotografije sa snimanja kojima zlobnici pokušavaju pokazati da manekenke ne izgledaju kao u modnim časopisima. I to je u principu okej, ali Ashley spada među one koje će se na svom Instagramu pohvaliti i fotkom koja nije uređena.

 

 

Curves on a mission. Shop my new collection @swimsuitsforall #ashleygrahamxswimsuitsforall #licensetoslay #myswimbody

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

Njezin je profil pun spontanih fotografija koje nisu uređivane i nikada ne skriva da voli svoje tijelo takvo kakvo je, a njezini fanovi, kojih ima 1.6 milijuna, to apsolutno obožavaju.

 

 

Are you with me? It’s the Summer of #MySwimBody and your body is flawless. Take a selfie or pic, share it with #MySwimBody and tag your friends to suit up and join the movement. I nominate @juliehenderson32 to post her own to go next. @swimsuitsforall

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

Vacay in full effect suit by Moi! Available on Monday with @swimsuitsforall if you've never owned a string bikini, now is the time!!!! --body chain by @sarahchloejewelry--

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

First, let me take a selfie. I joined @swimsuitsforall's movement & this is #MySwimBody. I challenge @PhilomenaKwao to show me hers. Post your swimsuit photo & tag #MySwimBody, then nominate your friend to do it. It’s the summer of #MySwimBody.

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

That time @theellenshow made me custom lingerie #nationallingerieday #lovetheskinyourein

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

'Previše ljudi misli da mogu pogledati djevojku moje veličine i reći da smo nezdrave. Ne mogu, samo moj liječnik to može reći!', komentirala je zlobne komentare i često puta iskoristi priliku da podsjeti da redovito vježba i zdravo se hrani.
 

 

@mrs1999 put our glutes into some major action! @juliehenderson32 #moveyourbody --here's the workout break down-- 3x10 Back lunge front kick 3x10 @ 20lbs Single arm Snatch squat Plank row 3x10 Lateral plate lunge slide @25lbs 3x10 Sand bag rotation slam @15lbs Plank rotation knee to opposite elbow 3x10 Reverse crunch with slam bag Btwn knees Side plank shoulder (floor) tap 3x20 Legs straight side crunch

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

Arm day with @mrcourtneypaul was no joke! #moveyourbody

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene