Cara Delevingne i Ashley Benson nedavno su potvrdile da su u vezi već godinu dana.

Galerija


U opuštenom izdanju Cara Delevingne i Ashley Benson viđene su u četvrtak u Los Angelesu. Manekenka i glumica prije mjesec dana su potvrdile da su u vezi već godinu dana, a nedavno se počelo šuškati i da su se zaručile.

Vezani članci Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Nakon šuškanja o zarukama, manekenka i njezina tri godine starija djevojka vjenčale se u tajnosti? Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Nakon što su javno priznale da su u vezi, slavna manekenka i glumica sada su se i zaručile?

Naime, tijekom odmora u Francuskoj, svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo prije nikad nisu nosile. Nije trebalo proći mnogo vremena da na društvenim mrežama počnu nagađanja o tome kako su se ove dvije slavne djevojke odlučile na korak više.

"Nisam imala pojma da Ashley Benson voli žene, a sada je zaručena za Caru Delevingne", jedan je od komentara na društvenim mrežama gdje njihovi obožavatelji prate detalje vezane za njihov odnos. 

O njihovoj se vezi prvi put počelo pričati u svibnju prošle godine, a one se još nisu izjasnile o glasinama koje kolaju o njihovim zarukama. 

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način