Drži se, legendo

Arnold Schwarzenegger hitno operiran: Došlo je do komplikacija

Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) Galerija

Arnold Schwarzenegger završio na operaciji koja je trajala više sati.

Bivša holivudska zvijezda i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger hitno je povrgnut operaciji na otvorenom srcu nakon komplikacija tijekom operacije srčanog zaliska, navela je u petak informativna stranica TMZ.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 sjećate se ''blizanaca''? Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

Operacija je trajala nekoliko sati, navodi ta uglavnom dobro obaviještena stranica i precizira da je pacijentovo stanje stabilno.

Sedamdesetogodišnji Schwarzenegger u četvrtak je došao u bolnicu Cedars-Sinai na operaciju srčanog zaliska. Stranica TMZ navodi da su tijekom operacije nastupile komplikacije.

To nije prva operacija srca glavnog junaka "Conana" i "Terminatora".

TMZ navodi također da njegovi srčani problem nisu povezani s uzimanjem steroida, već su naslijeđeni.

U svojoj biografiji iz 2012. "Totalni opoziv: nevjerojatna i istinita priča mog života", Arnold Schwarzenegger otkriva da nije želio trudnoj supruzi Mariji Shriver reći da odlazi na prvu operaciju srca pa joj je rekao da ide na odmor u Meksiko. Liječnik mu je tada rekao da je lud, ispričao je glumac na kanalu CBS.

Schwarzenegger je rođen 30. srpnja u1947. u Austriji, a 2003. je postao guverner Kalifornije i 2006. je dobio novi mandat. Tu dužnost napustio je u siječnju 2011. i od tada je istaknuti aktivist protiv klimatskih promjena. (Hina)

Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene