U Austriji

Arni pokazao novu curu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger stigao je u rodnu Austriju gdje uživa u društvu nove djevojke.

Hollywoodski mišićavko Arnold Schwarzenegger i dalje je pravi zavodnik.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 1 S njom se konačno smirio U isto vrijeme dobio je dijete sa suprugom i kućnom pomoćnicom, a onda je u sedmom desetljeću zaveo 27 godina mlađu!

Jedina osoba koju su slavni željno željeli upoznati!

Nakon burnih veza, razvoda dugogodišnjeg braka i afera, bivši kalifornijski guverner je pokazao i novu curu Heather Milligan s kojom je u vezi godinu dana.

U rodnoj Austriji 66-godišnji Arnie je dočekan poput prave zvijezde! Par je uživao na skijalištu u Kitzbuehelu, a plijenili su pažnju paparazza tako da su bili okruženi zaštitarima na skijalištu.

Nakon što je propao njegov brak s Mariom Shriver jer je u javnost procurila tajna kako ima dijete s kućnom pomoćnicom, Arnold Schwarzzeneger utjehu je pronašao u mlađahnoj plavuši.

Izašla je i velika biografija Arnolda Schwarzeneggera, a u intervjuu koji je dao američkoj televiziji prije nego li je i izašla, priznao je svoje greške ali i svoje uspjehe. 'Uvijek sam bio spreman na rizik zato sam i dogurao do vrha. Pa ja sam prošao put od bodybuildera, Terminatora pa do guvernera. Budite spremni na vrlo intrigantnu priču', tim je riječima tada najavio svoju biografiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene