Obiteljska zabava

Akcijski junak pokazao kako provodi vrijeme u izolaciji i sve dobro nasmijao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arnold Schwarzenegger objavio je novi video na profilu na Instagramu i pokazao kako se u izolaciji zabavlja s kćeri Christinom.

Junak brojnih akcijskh filmova i jedan od holivudskih snagatora, danas 72-godišnji Arnold Schwarzenegger pozvao je sve putem društvenih mreža da se samoizoliraju usred globalne pandemije koronavirusa, i to na sebi svojstven, šaljiv način.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 1 S njom se konačno smirio U isto vrijeme dobio je dijete sa suprugom i kućnom pomoćnicom, a onda je u sedmom desetljeću zaveo 27 godina mlađu!

U posljednjem objavljenom videu možemo vidjeti Arnolda i njegovu 28-godišnju kći Christinu kako poliraju njegovu zavidnu kolekciju čizama.

"Obiteljska zabava. Karantenske aktivnosti oca i kćeri s Christinom. Budite na sigurnom", napisao je Arnie uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

"Dva puta godišnje čistim kaubojske čizme, ali sad kad moramo ostati unutra i pridržavati se društvene distance, obavit ću to i treći put. Jako sam sretan što mi u tome pomaže kći Christina. Christina, ti to obožavaš", rekao je dok je ona zakolutala očima.

Christina je s Arnoldom u Kaliforniji od samih početaka izolacije, a vrijeme krate zajedničkim vožnjama biciklom i objavljivanjem videa na društvenim mrežama.

Tijekom proteklog mjeseca, Arnold je donirao milijun dolara kako bi pomogao u širenju smrtonosnog virusa i nabavci dodatne zaštitne opreme za bolnice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica sjetila se bezbrižnih vremena i objavila fotku u badiću: "Daj se češće prisjeti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene