'Ovo je vrhunac godine za mene', otkrio nam je Armin van Buuren, najzvučnije ime prve večeri Ultra Europe Festivala. Na njegovom nastupu, dogodile su se i zaruke.


Armin van Buuren otkrio je za Dnevnik.hr koliko mu je žao što je prva večer Ultra Europe-a odgođena. Ipak, podržava odluku organizatora jer je u jednom trenutku sve izgledalo strašno. 'Sretan sam što sam ovdje, malo sam razočaran što nisam svirao sinoć, ovo je vrhunac godine za mene. S druge strane, ne možete kontrolirati vrijeme i sretan sam što je organizacija odabrala otkazati - zbog sigurnosti svih', priča Armin.

'Koliko sam shvatio, pozornica se već ljuljala, drago mi je što je organizacija odlučila tako, no razočaran sam jer sam imao nešto posebno za zatvaranje sinoć. Nije isto svirati tada i poslijepodne između 16 i 17 sati, no drago mi je što sam nastupao za svoje obožavatelje', nastavio je Buuren. Ljudi su mu se, kaže, žalili na društvenim mrežama.

'Ja i dalje sviram, samo što sviram u subotu popodne, a ne petak uvečer', dodao je. Posebno sretan može biti Armin jer su se zaručili i njegovi veliki obožavatelji, Frederik je zaprosio Amandu. Par koji se, naime, upoznao prije nekoliko godina na Amrinovoj svirci, zaručio se danas tijekom Arminovog nastupa, a on im je potom, prvi čestitao i izgrlio ih!

Ne fali ljubavi ni ostalim posjetiteljima Ultre, koji su oduševljeni Hrvatskom. 'Dečki su ovdje prezgodni, djevojke još zgodnije, ovdje smo zbog ovog seksi događaja', rekla je jedna zanimljiva grupa na Ultri.