nije štedio

Milijarder oženio sina: Neviđeni luksuz na jednom od najraskošnijih vjenčanja ikada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više od 200-njak uzvanika zabavljalo se na vjenčanju na kojem ničega nije nedostajalo.

Karen Karapetyan, sin armenijskog multimilijardera Samvela Karapetyana, protekli vikend uplovio je u bračnu luku. Bogati nasljednih oženio je svoju zaručnicu, lijepu Lilit, u Armenskoj apostolskoj crkvi u Moskvi. Nakon obreda u crkvi novopečeni supružnici nastavili su slavlje s 200-tinjak gostiju u jednoj od najprestižnijih dvorana u Moskvi, dvorani Safisa.

 

A post shared by @vogue._.style on

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

Cijela sala bila je uređena cvijećem, a nije ga nedostajalo ni na raskošnoj svadbenoj torti od na čak četiri kata. Kako bi svaki detalj bio posebno upamćen, unajmljen je i cijeli tim fotografa koji su pomno bilježili svaki trenutak svečanog slavlja.

 

A post shared by @vogue._.style on

Mladenka je imala čak dvije vjenčanice optočene dragim kamenjem koje potpisuje poznati libanonski dizajner Zuhair Murad.

 

A post shared by @vogue._.style on

Inače, mladoženjin otac Samvel Karapetyan vlasnik je tvrtke Tashir Group u čijem su vlasništvu 33 trgovačka centra, četiri uredska kompleksa i osam hotela. Mnogi ga smatraju najbogatijim čovjekom u Armeniji, a njegovo bogatstvo prema procjenama Forbesa iznosi 4,6 milijardi dolara.

Među probranom elitom uzvanika bila je i zlatna olimpijka Tatiana Navaka, ali i manekenka Vera Brezhneva koja je svojedobno proglašena najseksi Ruskinjom, piše Mirror.

Prošle godine Samvel je oženio starijeg sina, a na vjenčanje je tada potrošio 2 milijuna dolara. Sudeći prema luksuzu koji je osigurao Karenu i njegovoj odabranici ni ovo vjenčanje zasigurno nije stajalo manje.

 

A post shared by @vogue._.style on

 

A post shared by @vogue._.style on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene