Čestitke!

Lijepa studentica Arijana nova je Miss Universe Hrvatske, na sebe je posebno ponosna zbog jedne stvari!

Arijana Podgajski Arijana Podgajski PR/MUH/PR 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 3 Arijana Podgajski - 1 Arijana Podgajski - 2 Miss Universe Hrvatske 2022 Miss Universe Hrvatske 2022 Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022 Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022 - 8 Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022 - 7 Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022 - 6 Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022 - 5 +4 Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022 - 4 Galerija

Arijana Podgajski proglašena je Miss Universe Hrvatske 2022.

U Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade održan je Izbor za Miss Universe Hrvatske 2022., a laskavu je titulu ponijela Arijana Podgajski!

Pogledaj i ovo Arijana Podgajski - 1 Uzbuđenje na vrhuncu Naša prelijepa Arijana otputovala je u Ameriku na svjetski izbor za Miss Universe, a otkrila je i što je ponijela u koferu

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske 2022., održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Za titulu najljepše borilo se 13 djevojaka iz cijele Hrvatske, a krunu Zlatarne Dodić i titulu hrvatske predstavnice na izboru za Miss Universe ponijela je 19-godišnja studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Arijana Podgajski.

Arijana govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Trinaest djevojaka dan prije finalne večeri odradilo je preliminarno natjecanje koje je uključivalo bodovanje u kupaćim kostimima i samostalni desetominutni intervju pred članovima preliminarnog žirija. Na temelju bodova s preliminarnog natjecanja te ukupnih bodovanja u finalu najuspješnijom i najkompletnijom djevojkom proglašena je upravo Arijana Podgajski iz Krapine dok su njezine pratilje kao prva Klaudija Krezić iz Sesveta, a druga pratilja Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglasena Antonela Zvonković.

Među brojnim nagradama koje dobiva pobjednica poput brige o zdravlju očiju u Klinici Svjetlost, preparativne kozmetike dr.Vivians, usavršavanja jezika u centru Berliz, haljina Bariba, dekorativne kozmetike Aura, njege hose tijekom godina mandata u Hairvetici uz Schwarzkopf preparate ističe se glavna nagrada- stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa u vrijednosti do 20.000 Eura.

Put do titule Miss Universe nije bio nimalo lak jer su djevojke odgovarale i na brojne teme poput prava na izbor, mentalnog zdravlja, slobode govora i prava na prosvjede, promjene standarda ljepote i globalnog siromaštva.

Program u kojem su nastupili Filip Rudan i Jacques Houdek vodio je Davor Garić, a u publici su sjedile bivše Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Mia Pojatina, Ivana Delač, Mia Rkman, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Filipović, Shanaelle Petty te prošlogodišnja pobjednica Ora Antonia Ivanišević.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Darby Ward u Dubrovniku - 7 Darby Ward u Dubrovniku - 6 Darby Ward u Dubrovniku - 5 Darby Ward u Dubrovniku - 4 +17 Darby Ward u Dubrovniku - 3 Zanimljivosti Kći svjetske reality zvijezde i bivšeg nogometaša slavi djevojačku u Dubrovniku, dame u bijelim badićima okupirale plažu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 2 +9 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene