Ne razgovara s majkom

Priča o životu mlade glumice koja je izrasla u predivnu djevojku unatoč svim problemima iz prošlosti

Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +0 Ariel Winter (Foto: Profimedia) Galerija

Ariel Winter do izražaja je došla tek posljednjih nekoliko godina, a osim što glumi, daje glas za crtane filmove. Gorak okus ostavio joj je odnos s majkom, s kojom danas ne razgovara.

Američka glumica Ariel Winter glumila je u hit-seriji "Moderna obitelj" djevojku Alex Dunphy, a trebalo je proći nekoliko godina da se javnost zainteresira za njezin život.

Pogledaj i ovo showbuzz Provokativno izdanje: Mlada glumica objavila seksi fotografiju pa je brutalno izvrijeđali

Pored zvijezda kao što su Sofia Vergara i Sarah Hyland teško je bilo doći do svjetla reflektora, ali danas se sve promijenilo. Winter je izrasla u prelijepu djevojku, a nakon što su ona i njezine kolege osvojili četiri nagrade SAG za seriju, njezina karijera krenula je uzlazno.

Lik Alex Dunphy i Ariel imaju štošta zajedničko, no u mnogočemu se i razlikuju. Donosimo detalje iz njezina života koji će vas još više zainteresirati za tu mladu glumicu koja je tek navršila 22 godine.

Ariel nije jedina glumica u obitelji. Njezina starija sestra Shanelle Workman zvijezda je američkih sapunica, a njihova majka poznata je tabloidima po maltretiranju svojih kćeri. Crystal Workman natjerala je svoju djecu da se bave glumom te ih je maltretirala, a Winter je 2012. godine zatražila preko suda da joj sestra bude skrbnica. Nitko ne razgovara s majkom više, a Ariel je medijima ispričala kako ju je Crystal uvijek oblačila da izgleda starije nego što zaista jest. "Ljudi su mislili da imam 24 godine kada sam imala tek 12. Da sam u tom trenutku trebala biti gola na ekranima zbog neke scene, moja majka sigurno bi pristala", rekla je Ariel jednom prilikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how it be when one of your family members says “DON’T MOVE LET ME GET A PICTURE OF YOU TWO”

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Među brojnim situacijama koje je imala s majkom, Ariel se nije smjela družiti s djevojkama svojih godina. "Žene su konkurencija", objasnila je njezina majka. Glumica danas uživa u životu kakav sama želi voditi.

Ariel i glumac Rico Rodriguez upoznali su se kada su imali 11 godina na setu filma "Opposite Day". Dvojac je odmah kliknuo, jedva su dočekali da zajedno glume u istoj seriji, a do danas su ostali odlični prijatelji.

Mlada glumica sa 17 godina odlučila je otići na operaciju smanjenja grudi. Njezine grudi veličine F zadavale su joj brojne psihičke i fizičke probleme, a Ariel ističe da se preporodila otkad ih je smanjila. Sestra i ostatak obitelji dali su joj podršku u tome, a jedino se majka svemu protivila. Glumica i njezina majka već godinama ne razgovaraju.

Glumica je ispričala kako je fan jedino pjevačice Cardi B, prirodna je plavuša iako kosu boji u plavo, alergična je na mačke i zapravo se boji pozornice. Kaže i da zna odlično oponašati Britney Spears na karaokama, na sve stavlja kečap, a osim glume, planira se upisati na sveučilište i zaraditi diplomu. Kako smo već spomenuli, ima tek 22 godine i zavidnu karijeru iza sebe, a osim pred ekranima, daje glas za crtane filmove.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene