Glumica Ariel Winter ima tek 22 godine, a iza nje je već poprilično buran život koji su obilježili majka iz pakla, operacija grudi, psihički problemi te kritike javnosti zbog provokativnih fotografija na društvenim mrežama.

Galerija


Američka glumica Ariel Winter proslavila se u hit-seriji " Moderna obitelj", a medijsku pažnju privukla je i burnim privatnim životom.

Vezani članci Ariel Winter (Foto: Instagram) Nekoć smo se divili njezinim oblinama, a sad ih više nema: Mlada glumica otkrila razlog svoje mršavosti Ariel Winter (Foto: Profimedia) Životne promjene problematične glumice: Prvo drastično smršavjela, a sada i promijenila boju kose

Sve je počelo kada je u medijima otvoreno progovorila o tome kako ju je majka Crystal maltretirala tjerajući ju da se bavi glumom, kao i njezinu stariju sestru Shanelle. Zbog toga je ona 2012. godine podnijela zahtjev za to da joj sestra postane skrbnica.

"Ljudi su mislili da imam 24 godine kada sam imala tek 12 jer me mama tako odijevala i šminkala. Da sam u tom trenutku trebala biti gola na ekranima zbog neke scene, moja majka sigurno bi pristala", rekla je Ariel jednom prilikom te šokirala javnost.

Sa svega 17 godina glumica se podvrgnula operaciji smanjenja grudi. Naime, njezine prave veličine F zadavale su joj brojne psihičke i fizičke probleme, a pogađate tko joj tada jedini u obitelji nije dao podršku za operaciju? Glumica i njezina majka zato već godinama ne razgovaraju.

Zatim su na red došle brojne golišave i provokativne fotografije kojima je glumica punila svoje društvene profile, a s obzirom na to koliko je mlada, ne čudi da se našla na meti kritika. U jednom trenutku 22-godišnjakinja je posrnula i tako što je drastično smršavjela, pa su se mnogi ozbiljno zabrinuli za njezino zdravlje.

Ipak, otkad uživa u ljubavi s kolegom Lukeom Benwardom, glumica nikada nije izgledala ljepše i sretnije, no ne odustaje od provokativnih izdanja. S njim je viđena na večeri tijekom oskarovskog vikenda u Los Angelesu, a za tu je priliku izabrala prozirnu haljinu s čipkom i perjem koja nije previše toga ostavljala mašti.

Unatoč očitom smirivanju, njezin profil na Instagramu i dalje spada u kategoriju "provokativan", pa ovo izdanje nije nikoga previše iznenadilo. 

Za trudnoću ruske ljepotice nitko nije znao, no njezin suprug sada je potvrdio rođenje trećeg djeteta